Wat doen wij

Wij zijn een Voetbalopleidingscentrum waar het accent ligt op het opleiden van jeugdspelers en keepers van 6 tot en met 16 jaar. Volgens een uitgebalanceerd leerplan leert iedereen op zijn of haar eigen niveau. En wordt zo een completere voetballer.  Op technisch, mentaal, tactisch en fysiek niveau.

Wij verzorgen voetbalcursussen in West en Zuid-Nederland. Daarnaast organiseren wij voetbalevents en cursussen op allerlei verschillende locaties. Bij onze events staat plezier voorop, waarbij er ook altijd aandacht voor de voetbalontwikkeling is. Daarnaast ondersteunen wij voetbalclubs en -verenigingen in de breedste zin van het woord. We ondersteunen op het veld, maar ook aan de bestuurstafel. Daarbij moet u denken aan coachen en opleiden van jeugdtrainers, een trainingsplan, organiseren van trainersavonden, coördineren van trainingen en het verzorgen van trainingen. Ook detacheren wij jeugdtrainers.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok