o12 en o13

Voor kinderen in de o12 en o13 zorgt de methode van De Complete Techniek voor groei. De kinderen werken nu aan het perfectioneren van hun technische vaardigheid, het beheersen van bewegingen en krijgen complexere bewegingen 'onder de knie'.

Ze ontdekken steeds meer hun voorkeur voor posities en zoeken graag samen de competitie tegen andere kinderen. Nu de vaardigheid steeds groter wordt, trainen we met deze kinderen in complexe vormen, waarin individuele uitdaging en ontwikkeling centraal staan.

Champions League (12-jaar en ouder)
In onze Champions League maken we de kwaliteiten van de drie beste spelers van het EK-voetbal trainbaar, maar omdat we nog niet weten wie dat zijn, houd je deze nog van ons tegoed. Wat we je al wel kunnen vertellen, is dat we meer tijd dan ooit te voren gaan besteden aan videoanalyse, je de vetste berichten ontvangt in onze WhatsApp-groep en je toegang krijgt tot onze JOGO-app. Daarnaast train je in onze Champions League niet één maar twee uur, krijg je les in voetbaltaal en dagen we je uit om op een andere manier over voetbal na te denken. Het is ook mogelijk om alleen aan de Champions League training deel te nemen. Je traint dan niet twee, maar één uur.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok