Voetbaldagen herfstvakantie

Wil jij trainen met de leukste trainers, met al je vriendjes en leuke prijzen winnen? In de herfstvakantie organiseren we nieuwe voetbaldagen vol met voetbalplezier, spelletjes en uitdagingen bij vier verenigingen in het Groene Hart.

Kan jullie zoon of dochter ook niet zonder voetbal in de vakantie? In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de leukste voetbaldagen van de herfstvakantie voor maar €79,- op vier locaties in het Groene Hart.

AA-games
Wat is leuker dan voetballen om lekkere prijzen? In de herfstvakantie organiseren we nieuwe AA-games met nieuwe oefeningen, moeilijkere quizzen en spannendere uitdagingen dan ooit te voren. Wie verzamelt dit jaar de meeste punten?

Lunchen
Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine van de club, die een lekkere lunch verzorgt. Je hoeft dus geen lunch klaar te maken. Altijd fijn. Maar let op! Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden in dat geval aan zelf voor een lunch te zorgen.

Sportfoto's
Kom jij nooit toe aan het maken van leuke sportfoto's? In de herfstvakantie reist een fotograaf met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die de kinderen te wachten staat. Wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Stuur ons dan een mailtje en wij zorgen dat dat deze foto's niet worden gepubliceerd. De foto's worden gepubliceerd op de Facebookpagina's van De Complete Techniek.

 

SV ARC

GC & FC Olympia

Meerburg

CVV Berkel
Dag 1

21 oktober

21 oktober

24 oktober

24 oktober

Dag 2 22 oktober

22 oktober

25 oktober

25 oktober

Tijd

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

 09.30 - 15.30

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok