Voetbaldagen meivakantie

Na een zeer succesvolle herfstvakantie organiseren wij in de meivakantie nieuwe tweedaagse voetbalkampen. Op alle vier de locaties maken wij de sportfoto van jouw kind, verzorgen we de lunch en verloten we leuke prijzen. Wint jouw kind deze herfstvakantie de AA-titel?

Tijdens de voetbaldagen staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Het programma, dat gedurende twee dagen van 9.30 tot 15.30 uur wordt gehanteerd, bestaat onder meer uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen en een voetbalcircuit. We doen dit allemaal in leuke, snelle en vooral leerzame spelvormen.

In de middag sluiten we de dag af met een toernooi. De gediplomeerde en ervaren trainers van De Complete Techniek helpen je tijdens de toernooien met tips en voorbeelden om nog beter te worden. En dit voor slechts €79,- inclusief een volledig verzorgde sportlunch.

Sportfoto's
Heb je altijd al sportieve foto's van je kind willen maken, maar kom je er net als ons eigenlijk nooit aan toe? Let dan op! Tijdens de voetbaldagen maken wij de sportfoto van jouw kind(eren). Benieuwd naar de foto's van de meivakantie? Neem dan snel een kijkje op onze Facebookpagina.

Sportprijzen
Tijdens de voetbaldagen in de herfstvakantie verloten wij drie sportprijzen. Je maakt bij aanmelding op één van de vier locaties nu per locatie kans op een tenue, training voor een team en een privé training. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen op de locatie wordt bepaald welke prijs jouw kind kan winnen. Voor meer informatie over de benodigde aanmeldingen, klik hier.

 

SV ARC

 Meerburg

Nieuwkoop

Alphense Boys 
Dag 1

23 april

25 april

29 april

 2 mei

Dag 2 24 april 

26 april

30 april

 3 mei

Tijd

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

 09.30 - 15.30

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok