Voetbalvakantie

Kan jouw kind niet zonder een voetbal op vakantie? Dan is onze voetbalvakantie iets voor jullie gezin! Dit jaar organiseren wij de voetbalvakantie voor de zevende keer samen met Pharos Reizen in Duitsland en voor de tweede keer met Vacansoleil in Frankrijk.

Op voetbalvakantie met De Complete Techniek en Pharos Reizen naar Duitsland of met Vacansoleil naar Frankrijk, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Tijdens je voetbalvakantie trainen de kinderen iedere ochtend twee uur. Je doet dit met gediplomeerde trainers van De Complete Techniek op een voetbalveld op een paar minuten loopafstand van jouw vakantielocatie. Kom je voor het eerst dan krijg je een gratis en speciaal voetbalvakantie tenue bestaande uit shirt, broekje en sokken in jouw maat. Tijdens je laatste training krijg je een speciaal voetbalvakantiediploma uitgereikt.

Vacansoleil (we zijn nog in onderhandeling met Vacansoleil: zodra we meer duidelijkheid hebben melden we dat via onze site en de socials)
In de zomervakantie zijn we van plan om samen met Vacansoleil voor de tweede keer een achtdaagse voetbalvakantie in het Franse Drôme-Chateauneuf-De-Galaure te organiseren. We verblijven op camping Iris Parc Le Château de Galaure een levendige, zeer groene camping met een relaxed sfeertje. Gezinnen met kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Je kan bijvoorbeeld direct naast de camping in het riviertje of verderop in het meer je vishengel uitgooien. Wil je toch iets meer relaxen? Ook dat is mogelijk in de sauna en massagecabine, terwijl op het terras of in het restaurant overheerlijke Franse gerechten worden geserveerd. Nogmaals, we zijn nog in onderhandeling met Vacansoleil. Houd onze site in de gaten. Voor meer informatie, klik hier! Inschrijven doe je via de aanmeldmodule rechtonder.

Pharos Reizen
In de zomervakantie organiseren we samen met Pharos Reizen voor de zevende keer op rij de voetbalvakantie in het Duitse Willingen. Waar het in de winter een skioord is, verandert het in de zomer in een enorm speelparadijs. In het hotel is een speelparadijs, ijsbaan en zwembad aanwezig. We hebben het dan nog niet eens over de discotheek, het ANWB-animatieteam en de extra restaurants die in het hotel aanwezig zijn. Op het gebied van bewegen kom je ook niks tekort op deze locatie. Je krijgt gratis toegang tot de tennisbanen, kunt mee met wandel en mountainbiketochten en nog veel meer activiteiten als kanovaren zorgen ervoor dat niet alleen de kinderen bewegen. Als kers op de taart krijg je zelfs 30% korting op attractiepark Fort Fun en kun je via Whatsapp live-tips ter plaats krijgen. Inschrijven of meer informatie, klik hier!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok