Voetbalvakantie

Kan jouw kind niet zonder een voetbal op vakantie? Dan is onze voetbalvakantie iets voor jullie gezin! Dit jaar organiseren wij de voetbalvakantie voor de achtste keer samen met Pharos Reizen in Duitsland.

Op voetbalvakantie met De Complete Techniek en Pharos Reizen naar Duitsland, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Tijdens je voetbalvakantie trainen de kinderen iedere ochtend twee uur. Je doet dit met gediplomeerde trainers van De Complete Techniek op een voetbalveld op een paar minuten loopafstand van jouw vakantielocatie. Kom je voor het eerst dan krijg je een gratis en speciaal voetbalvakantie tenue bestaande uit shirt, broekje en sokken in jouw maat. Tijdens je laatste training krijg je een speciaal voetbalvakantiediploma uitgereikt.

Pharos Reizen
In de zomervakantie organiseren we samen met Pharos Reizen voor de achtste keer op rij de voetbalvakantie in het Duitse Willingen. Waar het in de winter een skioord is, verandert het in de zomer in een speelparadijs voor kinderen. In het hotel zijn een speelparadijs, ijsbaan en zwembad aanwezig. We hebben het dan nog niet eens over de discotheek, het ANWB-animatieteam en de restaurants die in het hotel aanwezig zijn. Op het gebied van bewegen kom je ook niks tekort op deze locatie. Je krijgt gratis toegang tot de tennisbanen, kunt mee met wandel en mountainbiketochten en nog veel meer activiteiten zoals kanovaren zorgen ervoor dat niet alleen de kinderen bewegen, maar jij ook. Als kers op de taart krijg je zelfs 30% korting op attractiepark Fort Fun en kun je via Whatsapp live-tips ter plaats krijgen. Inschrijven of meer informatie, klik hier!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok