Voetbalvakantie

Kan jouw kind niet zonder een voetbal op vakantie? Dan is onze voetbalvakantie iets voor jullie gezin! Dit jaar organiseren wij de voetbalvakantie voor de zesde keer op rij in het Duitse Willingen en voor de eerste keer in het Kroatische Umag. 

Op voetbalvakantie met De Complete Techniek met Pharos Reizen naar Willingen of met Videotrips naar Umag, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Tijdens je voetbalvakantie trainen de kinderen iedere ochtend twee uur. Je doet dit met gediplomeerde trainers van De Complete Techniek op een voetbalveld op een paar minuten loopafstand van jouw vakantielocatie. Kom je voor het eerst dan krijg je een gratis en speciaal voetbalvakantie tenue bestaande uit shirt, broekje en sokken in jouw maat. Tijdens je laatste training krijg je een speciaal voetbalvakantiediploma uitgereikt.

Willingen
In de zomervakantie organiseren wij samen met Pharos Reizen voor de zesde keer op rij de voetbalvakantie in het Duitse Willingen. Waar het in de winter een skioord is, verandert het in de zomer in een enorm speelparadijs. In het hotel is een speelparadijs, ijsbaan en zwembad aanwezig. We hebben het dan nog niet eens over de discotheek, het ANWB-animatieteam en de extra restaurants die in het hotel aanwezig zijn. Op het gebied van bewegen kom je ook niks tekort op deze locatie. Je krijgt gratis toegang tot de tennisbanen, kunt mee met wandel en mountainbiketochten en nog veel meer activiteiten als kanovaren zorgen ervoor dat niet alleen de kinderen bewegen. Als kers op de taart krijg je zelfs 30% korting op attractiepark Fort Fun en kun je via Whatsapp live-tips ter plaats krijgen. Inschrijven of meer informatie, klik hier!

Istrië
In de zomervakantie met aankomst vanaf 18 augustus bieden wij samen met Videotrips de voetbalvakantie in Umag, Kroatië, aan. Umag is een plaatje op het schiereiland Istrië, een voormalige Romeinse nederzetting. Met zijn 445 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden, indrukwekkende steden en natuur is dit het grootste schiereiland van Kroatië. Op driekwartier rijden van Umag vindt je het plaatsje Pula. Dit is het dorp waar de Romeinen 2045 jaar geleden hun gladiatoren voor het eerst lieten strijden. Naast het Amfitheater biedt het dorpje nog veel meer Oud-Romeinse bezienswaardigheden. Inschrijven of meer informatie, klik hier!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok