Voetbalvakantie Willingen

Wil jij jouw zoon of dochter in de zomervakantie laten trainen als een profvoetballer op Duitse velden? Dat kan bij De Complete Techniek in het Duitse Willingen. 's Ochtends train je op het voetbalveld van de lokale club SC Willingen om 's middags te genieten van alle faciliteiten van een 4 sterren hotel voor een schappelijke prijs.

In de zomervakantie organiseren we in het Duitse Willingen een nieuwe voetbalvakantie voor (niet-)voetballende jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud. Onder leiding van gediplomeerde trainers, krijgt jouw zoon of dochter de tips en tricks aangeboden die spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Memphis Depay in hun carrière hebben gekregen. Je kunt jouw kind inschrijven voor een 3- of 6-daagse clinic.

Boeken van een 3- of 6- daagse
Van zondag 18 juli tot en met vrijdag 20 augustus kan jouw zoon of dochter deelnemen aan een 3- of 6-daagse voetbalclinic. De 3-daagse clinics starten altijd op zondag en woensdag en de 6-daagse start op zondag. De clinics vinden 's ochtends plaats van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten van eend 3-daagse bedragen €69,- p.p. en de kosten voor een 6-daagse bedragen €109,- per persoon. De prijs is inclusief een wedstrijdshirt en certificaat. Boeken van een 3- of 6-daagse clinic is mogelijk via de website van ANWB. Voor boeken en meer informatie, klik hier!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok