Techniekcursus voorjaar 2022

In het voorjaar van 2022 organiseren we nieuwe voorjaarscursussen in het Groene Hart. Wil je op de hoogte blijven van onze techniekcursus? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief.

De voorjaarscursus is toegankelijk voor zowel leden van de vereniging als leden van andere voetbalverenigingen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.

Eredivisie (6 tot 9-jarigen)
In onze Eredivisie staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League (10 en 11-jarigen)
In onze Europa League trainen we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

Champions League (12-jaar en ouder)
In onze Champions League maken we de kwaliteiten van drie topspelers trainbaar, werken we met videoanalyse, ontvang je de vetste berichten in onze WhatsApp-groep en krijgen jullie toegang tot onze JOGO-app. Daarnaast train je in onze Champions League niet één maar twee uur, krijg je les in voetbaltaal en dagen we je uit om op een andere manier over voetbal na te denken. Het is ook mogelijk om alleen aan de Champions League training deel te nemen. Je traint dan niet twee, maar één uur

Later meer!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok