Techniekcursus najaar 2021

De Complete Techniek bestaat 15 jaar en in de 30e cursus op rij pakken we groter uit dan ooit te voren. Met een 13e trainingsmoment belooft dit de vetste cursus ooit te worden. Geloof ons! Deze najaarscursus wil je echt niet missen...

In de 30e cursus op rij pakken we groter uit dan ooit te voren. Heb jij er altijd van gedroomd om je kind te laten coachen door een DCT-trainer? Dan is dit je kans! Deze cursus gaan we namelijk niet alleen maar trainen, maar neemt de cursusgroep van jouw kind het ook op tegen een lokale vereniging.

Eredivisie (6 tot 9-jarigen)
In onze Eredivisie staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League (10 en 11-jarigen)
In onze Europa League trainen we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

Champions League (12-jaar en ouder)
In onze Champions League maken we deze najaarscursus de kwaliteiten van Blind, Wijnaldum en Pogba trainbaar. Maar dat is niet het enige. Meer tijd dan ooit te voren gaan we besteden aan videoanalyse, we geven je toegang onze JOGO-app en sturen je de vetste berichten in onze WhatsApp-groep. Daarnaast train je in onze Champions League niet één maar twee uur, krijg je les in voetbaltaal en dagen we je uit om op een andere manier over voetbal na te denken. Het is ook mogelijk om alleen aan de Champions League training deel te nemen. Je traint dan niet twee, maar één uur.

 

Vrijdag
RKVV Meerburg
Zondag
Alphense Boys


Proeftraining

10 september

12 september

 

Training 1

17 september

19 september

 

Training 2

24 september

26 september

 

Training 3

1 oktober

3 oktober

 

Training 4

8 oktober

10 oktober

 

Training 5

15 oktober

24 oktober

 

Training 6

29 oktober

31 oktober

 

Training 7

5 november

7 november

 

Training 8

12 november

14 november

 

Training 9

19 november

21 november

 

Training 10

26 november

28 november

 

Training 11

3 december

5 december

 

Training 12

10 december

12 december

 

Training 13

17 december

19 december

 

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

14 januari

16 januari

 

 

Aanmelden
13 keer trainen voor de prijs van 12. Dit is niet alleen de vetste cursus ooit, maar ook nog eens de voordeligste ooit en om het nog mooier te maken. Tot 1 juli profiteer je van de tijdelijke vroegboekkorting en doe je voor de eerste keer mee? Dan ontvang je ook nog een kledingpakket ter waarde van €108,- bestaande uit een tenue, trainingspak en sokken voor een hele kleine meerprijs. Tijdens het aanmelden geef je de maten van jouw kind door en wij regelen de rest. Komt goed! En kom je er niet uit voor welke cursus je jouw kind moet inschrijven? Klik dan hier en we leggen het uit!

 

Drie keer meetrainen

Cursus met kledingpakket

Cursus als je al een DCT-kledingpakket hebt

Eredivisie

€40,-

185,-

160,-

Europa League

x

185,-

160,-

Champions League training

x

185,-

160,-

Champions League combi

60,-

255,-

230,-

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok