Techniekcursus (en data)

Trainen onder leiding van gediplomeerde trainers, op een hoge intensiteit en met spelers van je eigen niveau. Dit najaar organiseren wij op drie locaties in Het Groene Hart opnieuw de techniekcursus. Op vrijdag is het mogelijk om bij Jodan Boys en Meerburg aan te sluiten. Op zondag organiseren wij nu de 26ste editie bij Alphense Boys.

Bij de techniekcursus staat uw kind centraal. Wij werken daarom in kleine groepen, waardoor uw kind de aandacht krijgt die het verdient. In de techniekcursus richtten wij ons op het verbeteren van de individuele vaardigheden van uw kind. Passen, aannemen en dribbelen staan hierin centraal. Naast het verbeteren van deze basisvaardigheden werken we in drie blokken. Aanvallen, verdedigen en het verbeteren van het zelfvertrouwen staan hierin centraal. De Complete Techniek doet dit met gediplomeerde trainers die weten hoe zij uw kind kunnen helpen en de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.

Drie keer meetrainen
Twijfel je of jouw kind aan de volledige cursus wil deelnemen? Sinds 2016 is het mogelijk om voor slechts €29 aan de eerste drie trainingen van de techniekcursus deel te nemen. Na de eerste drie trainingen beslis je of je wel of niet door gaat. Dit is alleen mogelijk voor kinderen die voor de eerste keer deelnemen. Voor meer informatie over drie keer meetrainen, klik hier.

Kosten 12-trainingen
Heb je nog nooit aan de techniekcursus deelgenomen? Dan betaal je €169 voor de 12-trainingen. Naast de twaalf trainingen ontvang je ook een volledig Complete Techniek kledingpakket. Dit bestaat uit een tenue, trainingspak en sokken met een winkelwaarde van maar liefst €108 dat je van ons krijgt. Bij aanmelding geef je de kleding- en sokmaat door en wij zorgen dat jij op de eerste training de kleding ontvangt. Let op: ben je nieuw meld je dan aan voor Basis 1 op jouw locatie!

Heb je eerder aan de techniekcursus deelgenomen? Ben je in het bezit van een volledig Complete Techniek kledingpakket en heb je jouw persoonlijke voetbalpaspoort, voetbalmap en spelersbeoordeling al ontvangen? De kosten na de cursus Basis 1 bedragen in dat geval €145 per cursus.

Kosten 10-trainingen (nieuw)
In het najaar verandert de techniekcursus op de locatie Meerburg! In plaats van twaalf trainingen organiseren we nu 10-trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers. Je betaalt hiervoor slechts €125 per cursus. Dit is exclusief het Complete Techniek kledingpakket ter waarde van €108, wat je optioneel kunt afschaffen. Op training tien ontvang jij net als iedereen een voetbalpaspoort, voetbalmap en persoonlijke spelersbeoordeling van jouw trainer. Doe jij mee aan de tien trainingen bij Meerburg?

 

Vrijdag
Jodan Boys

Vrijdag
Meerburg

Zondag
Alphense Boys

Proeftraining

14 september

28 september

16 september

Training 1

21 september

5 oktober

23 september

Training 2

28 september

12 oktober

30 september

Training 3

5 oktober

19 oktober

7 oktober

Training 4

12 oktober

2 november

14 oktober

Training 5

19 oktober

9 november

28 oktober

Training 6

2 november

16 november

4 november

Training 7

9 november

23 november

11 november

Training 8

16 november

30 november

18 november

Training 9

23 november

7 december

25 november

Training 10

30 november

14 december

2 december

Training 11

7 december

 

9 december

Training 12

14 december

 

16 december

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

21 december

21 december

23 december

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok