Techniekcursus (en data)

Trainen in kleine groepen, een plezierige omgeving en onder leiding van onze toegewijde en vakbekwame trainers. We organiseren in het najaar drie techniekcursussen in het Groene Hart. Op vrijdag kun je trainen bij Jodan Boys en Meerburg. Op zondag organiseren we de 28e editie bij Alphense Boys.

Persoonlijke aandacht en de tips om de volgende stap in je voetbalontwikkeling te zetten. De Complete Techniek biedt training die past bij het talent van uw kind. Voetballers uit het hele Groene Hart trainen bij ons in kleine groepen van hun eigen niveau. Onder leiding van onze trainers wordt iedere week een stap in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen en de voetbalkwaliteiten van het kind gezet. Benieuwd naar onze werkwijze? Schrijf je vandaag nog in voor de proeftraining, drie keer meetrainen of de volledige techniekcursus op één van de drie trainingslocaties.

Prijzen
Doe je voor het eerst mee aan de techniekcursus dan betaal je €179 voor twaalf trainingen op de locaties Alphense Boys en Jodan Boys. Je krijgt een volledig Complete Techniek kledingpakket bestaande uit een tenue, trainingspak en sokken in jouw maat. De kleding heeft een winkelwaarde van €108. Bij aanmelding geef je de maten door en wij zorgen dat je het op de eerste officiële training van ons krijgt, kunt passen en/of ruilen voor een grotere of kleinere maat. Op de locatie Meerburg betaal je €130 voor 10-trainingen. Dit is exclusief het Complete Techniek kledingpakket ter waarde van €108, wat je voor €79 optioneel kunt aanschaffen. Je ontvangt net als iedereen een voetbalpaspoort, voetbalmap en persoonlijke spelersbeoordeling van jouw trainer.

Teamkortingsactie
Willen jullie trainen met het hele team in de techniekcursus? Schrijf je dan nu in met minimaal 6 teamgenoten door een mail te sturen naar leonie@decompletetechniek.nl en profiteer van €5 extra korting per persoon.

Heb je eerder aan de techniekcursus deelgenomen? Ben je in het bezit van een Complete Techniek kledingpakket en heeft uw kind zijn persoonlijke voetbalpaspoort, voetbalmap en spelersbeoordelingen al ontvangen? Dan betaal je €155 voor 12-trainingen.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

13 september

15 september

27 september

Training 1

20 september

22 september

4 oktober

Training 2

27 september

29 september

11 oktober

Training 3

4 oktober

6 oktober

18 oktober

Training 4

11 oktober

13 oktober

1 november

Training 5

18 oktober

27 oktober

8 november

Training 6

1 november

3 november

15 november

Training 7

8 november

10 november

22 november

Training 8

15 november

17 november

29 november

Training 9

22 november

24 november

6 december

Training 10

29 november

1 december

13 december

Training 11

6 december

8 december

 x

Training 12

20 december

15 december

 x

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

10 januari 2020

22 december

20 december

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok