Techniekcursus (en data)

Tien jaar lang hebben we voortdurend innovaties in de techniekcursus doorgevoerd. Maar nu is het tijd voor iets compleet anders! Vanaf 2020 gaat de techniekcursus op de schop en introduceren we de Eredivisie, Europa League en Champions League. In de Champions League en vanaf 12-jarige leeftijd bieden we ook de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de CL-wedstrijdtraining.

Coronavirus
Alle evenementen met meer dan 100 mensen zijn door de Rijksoverheid per direct verboden. Dit heeft ons er toe doen besluiten dat wij tot nadere orde al onze activiteiten opschorten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Trainen om de stap naar de internationale top te zetten. Waar in Europa kan dat beter dan in de Eredivisie. Matthijs de Ligt, Wijnaldum maar ook Luis Suarez begonnen in Nederland om vervolgens de stap naar de internationale top te zetten en uit te groeien tot wereldsterren op hun positie.

Eredivisie
In onze Eredivisie staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal en stomen we je klaar voor het spelen in de Europa League. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League
In onze Europa League trainen we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen. Kinderen die 10 of 11 jaar zijn stromen direct in, in de Europa League.

Champions League
Welkom in onze Champions League! In de Champions League staat het verschil maken in de wedstrijd centraal. Iedere cursus maken we de kwaliteiten van drie van ’s werelds beste spelers trainbaar. In de voorjaarscursus staan de kwaliteiten van Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Memphis Depay centraal. Met een tactiekbord en videoanalyse bootsen we in complexe trainingsvormen specifieke wedstrijdsituaties na, zoals het uitspelen van een overtalsituatie, de spelverplaatsing of de diepte loopactie. Kinderen die 12 jaar of ouder zijn, stromen direct in, in de Champions League en kunnen zich ook inschrijven voor de wedstrijdtraining.

Wedstrijdtraining
Voor kinderen uit de Champions League bieden we alleen bij Alphense Boys de mogelijkheid aan om twee uur te trainen. Onder begeleiding van een trainer van De Complete Techniek worden de spelprincipes ingeslepen. De complexe trainingsvormen uit de Champions League worden nu in wedstrijdverband toegepast. Met een tactiekbord en videoanalyse beïnvloed de trainer de kinderen. Kies je voor de combinatie Champions League en wedstrijdtraining dan betaal je nu €210,- euro. Enkele afname van de wedstrijdtraining kost 110,- euro.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

7 februari

8 maart

6 maart

Training 1

14 februari

15 maart

13 maart

Training 2

21 februari

22 maart

20 maart

Training 3

6 maart

29 maart

27 maart

Training 4

13 maart

5 april

3 april

Training 5

20 maart

19 april

24 april

Training 6

27 maart

10 mei

15 mei

Training 7

3 april

17 mei

5 juni

Training 8

24 april

7 juni

12 juni

Training 9

5 juni

14 juni

19 juni

Training 10

12 juni

21 juni

26 juni

Training 11

19 juni

28 juni

 x

Training 12

26 juni

5 juli

 x

Inhaaltraining
(bij algehele afgelasting)

3 juli

12 juli

3 juli

Prijzen
Doet jouw kind voor het eerst mee aan de techniekcursus dan ontvangt die een kledingpakket van de Complete Techniek bestaande uit een tenue, trainingspak en sokken ter waarde van €108. Bij de aanmelding geef je de maten door en wij zorgen dat de kleding op de eerste training gepast kan worden. Op training twaalf ontvangt iedereen een voetbalpaspoort, voetbalmap en persoonlijke spelersbeoordeling van zijn trainer.

 

Jodan Boys

Alphense Boys

Meerburg

Drie keer meetrainen

€30,-

30,-

30,-

Eredivisie 1

179,-

179,-

130,-

Overige cursussen

155,-

155,-

130,-

 

 

 

 

Champions League

X

155,-

X

Wedstrijdtraining

X €110,- X

Combinatie

X 210,- X
Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok