Soccer Boys voetbaldagen

Kan jullie kind ook niet zonder voetbal in de voorjaarsvakantie? Op donderdag 27 en vrijdag 28 februari organiseren we samen met Soccer Boys de Soccer Boys voetbaldagen. Voor slechts €79 euro doet nu ook jouw kind mee aan deze tweedaagse! Een gedeelte van het inschrijfgeld komt zelfs ten goede aan de jeugdafdeling van Soccer Boys.

Tijdens de tweedaagse staat de individuele ontwikkeling van je kind centraal. We starten de dag met spellen waarin het reactievermogen, de loopcoördinatie en de startsnelheid centraal staan. Na een korte drinkbreak vervolgen we de dag. Het uitspelen van 1 tegen 1 en 2 tegen 2 situaties in onder- en overtal staat tot de lunch centraal. Onder leiding van de trainers van De Complete Techniek wordt onder andere de ‘Koning van de Assist’ geïntroduceerd.

Na het ochtendprogramma staat in de kantine van Soccer Boys een door de club volledig verzorgde lunch op je kind te wachten. Nu kan het zijn dat je kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden in dat geval aan zelf een lunch voor je kind te verzorgen.

Na de lunch vervolgen we de dag. Op dag 1 staat onder andere een groot 1 tegen 1 toernooi gepland, waarin de kinderen het volgens het ‘King off Court-principe’ tegen elkaar opnemen. Op dag 2 spelen we een groot voetbalcircuit, waarin de kinderen verschillende uitdagingen op het gebied traptechniek aangaan. We sluiten de dag af met een toernooivorm, waarin de kinderen in wisselende teams het tegen elkaar opnemen.

 

Dag 1

Dag 2

Datum

27 februari

28 februari

Tijd

09.30 - 15.30*

09.30 - 15.30*

*Brengen en ophalen is mogelijk van 09.00 tot en met 16.30

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok