Proeftraining

Tien jaar lang hebben we voortdurend innovaties in de techniekcursus doorgevoerd. Maar het is nu tijd voor iets compleet anders. Vanaf 2020 gaat de techniekcursus op de schop en introduceren we de Eredivisie, Europa League en Champions League. In de Champions League en vanaf 12-jarige leeftijd bieden we ook de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de wedstrijdtraining.

In het voorjaar van 2020 bieden we drie gratis proeftrainingen van anderhalf uur aan. In een plezierige omgeving en met spelers van zijn eigen niveau maakt jouw kind kennis met een select aantal oefeningen uit het trainingsprogramma, dat hij kan gaan volgen. Laat deze kans dan ook niet schieten en maak nu gratis kennis met de trainers en werkwijze van De Complete Techniek.

Omdat er veel gaat veranderen raden we ook alle huidige cursisten aan om zich in te schrijven voor de gratis proeftraining. Zijn er teamgenoten, vriendjes of vriendinnetjes van jullie kind die het ook leuk zouden vinden om mee te doen? Schrijf hen dan samen in!

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

Datum najaar n.n.b.

8 maart

6 maart

Tijd

17.30 - 19.00

9.30 - 11.00

17.00 - 18.30

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok