Proeftraining

Trainen als een profvoetballer in een omgeving waarin de individuele ontwikkeling van de speler centraal staat. Geloof ons! Deze voorjaarscursus wil je echt niet missen... en omdat je ons misschien nog niet kent, bieden we je de mogelijkheid aan om op 13 februari gratis kennis te komen maken met onze trainers en werkwijze.

Tijdens de proeftraining volgt jouw kind de training die hij of zij gaat volgen bij deelname aan de najaarscursus. Kinderen tussen de 6 en 9 jaar doen dus mee aan onze proeftraining Eredivisie, kinderen van 10 en 11 jaar volgen onze proeftraining Europa League en kinderen vanaf 12 jaar doen mee aan onze proeftraining Champions League. Profiteer vandaag nog van deze kans en kom gratis kennis maken met onze trainers en werkwijze op 13 februari.

 

Datum Tijd  
Alphense Boys

13 februari

09.30 - 11.00

 

Coronavirus
De maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd, worden tijdens onze proeftrainingen in acht genomen. Ook voldoen onze cursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok