Proeftraining

Wil jij jouw kind ook laten trainen als een topspeler? Maar wil je eerst kennismaken met De Complete Techniek? Dan is dit je kans! In het najaar organiseren we drie gratis proeftrainingen, waarin je kennis kunt maken met onze trainers en werkwijze.

Tijdens de proeftraining volgt jou kind de proeftraining die hij of zij ook gaat volgen bij deelname aan de techniekcursus. Kinderen tussen de 6 en 9 jaar doen dus mee aan de proeftraining Eredivisie. Kinderen van 10 en 11-jarige leeftijd aan de proeftraining Europa League en kinderen die 12 jaar of ouder zijn, aan de proeftraining Champions League. De Champions League wordt alleen bij Alphense Boys gegeven. Is jou kind 12 jaar of ouder en wil je hem deel laten nemen aan de proeftraining en/of cursus bij Jodan Boys of Meerburg, dan neemt die deel aan de proeftraining Europa League.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

2 oktober

11 oktober

16 oktober

Tijd

17.00 - 18.30

9.30 - 11.00

17.00 - 18.30

Coronavirus
De maatregelen die door het RIVM zijn opgelegd, worden tijdens de proeftrainingen bij Meerburg, Jodan Boys en Alphense Boys in acht genomen. Ook voldoen onze cursussen aan het door het NOC*NSF gepubliceerde sportprotocol.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok