Privé training

Wil jij jouw kind extra laten trainen om zijn persoonlijke top te bereiken? Dan ben je aan het juiste adres! Onder begeleiding van een trainer van De Complete Techniek worden de voetbaldoelen van jouw kind verwezenlijkt.

Wil jij jouw kind net zo laten trainen als zijn idool Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt of Kevin de Bruyne? Bij De Complete Techniek is het allemaal mogelijk! Na de intake maken we een trainingsschema op maat en bieden we jouw kind de best mogelijke begeleiding aan. Er is heel veel mogelijk! De trainer kan zelfs bij de wedstrijd van jouw kind komen kijken en fungeren als voetbalmentor. Benieuwd of jouw idee mogelijk is? Neem dan contact op met lars@decompletetechniek.nl.

Intake
Voorafgaand aan de privé-training vindt een intake plaats. Samen met onze trainer bepalen we jouw persoonlijke wensen en leerdoelen en maken een planning om deze te realiseren. Het aantal privé-trainingen, de hoeveelheid trainingsdagen per week en de trainingsintensiteit kunnen worden aangegeven.

Kosten
Voor de privé-training rekenen we een uurtarief van €60 inclusief trainingsveld. Op dit moment organiseren we privé trainingen bij FC Oudewater, Alphense Boys en Meerburg. Andere locaties zijn tegen een meerprijs bespreekbaar. Je kunt met maximaal vier kinderen aan de privé-training deelnemen.

 1 op 1

1 op 2

1 op 3

1 op 4

€60 p.p. per uur

€30 p.p. per uur

€20 p.p. per uur

€15 p.p. per uur

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok