Privé training

Door de coronacrisis zit de competitie er alweer een tijdje op. Maar nu na de zomervakantie de competities opnieuw worden opgestart is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Moet je een achterstand goedmaken of wil je gewoon lekker trainen tijdens de zomervakantie? Dan is onze trainer Wouter van Valen jou redende engel.

Wil jij ook in topvorm aan de start van het nieuwe seizoen staan? Dan is onze trainer Wouter van Valen jouw man! In de zomervakantie kun je op dinsdag en vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur meedoen aan de privé-training. Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen, maar samen met maximaal 3 vrienden kan ook!

Intake
Voorafgaand aan de privé-training vindt een intake plaats. Samen met Wouter bepalen we jouw persoonlijke wensen en leerdoelen en maken een planning om deze te realiseren. Het aantal privé-trainingen, de hoeveelheid trainingsdagen per week en de trainingsintensiteit kunnen worden aangegeven. Wouter houdt hierin ook rekening met de periodisering naar het nieuwe seizoen toe.

Kosten
Voor de privé-training rekenen we een uurtarief van €50 per uur inclusief trainingsveld bij Alphense Boys in Alphen aan den Rijn. Je kunt de privé-training met maximaal vier kinderen doen. Let op: je boekt je afspraak via onze Facebook, klik hier!

 1 op 1

1 op 2

1 op 3

1 op 4

€60 €50 p.p. per uur

€30 €25 p.p. per uur

€20 €16,67 p.p. per uur

€15 €12,50 p.p. per uur

 

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok