o7, o8 en o9

Voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar is de leermethode van De Complete Techniek bij uitstek geschikt. Zij staan vol enthousiasme aan het begin van hun voetballeven, zijn ontzettend leergierig en doen eigenlijk alles om één met de bal te worden.

Het in bezit houden van de bal staat voor hen centraal en individuele ontwikkeling staat daarbij centraal. Onze trainingsmethode waarbij ze onder begeleiding van professionele jeugdtrainers in kleine groepen trainen, faciliteert hen daarin optimaal en de ervaring leert dat ze daardoor in korte tijd hun vaardigheid sterk vergrote en zo met sprongen vooruit gaan in dribbelen, schieten, passen en aannemen. Elke training wordt afgesloten met een partijvorm, waarin een beperkt aantal spelers met en tegen elkaar spelen. Zo blijft het overzichtelijk en krijgt elke speler een groot aantal balcontacten.

Eredivisie (6 tot 9-jarigen)
Kinderen tussen de 6 en 9 jaar kunnen meedoen aan de techniekcursus. Zij gaan dan trainen in onze Eredivisie, waarin de individuele ontwikkeling van de speler centraal staat. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok