o12 en o13

Voor kinderen in de o12 en o13 zorgt de methode van De Complete Techniek voor groei. De kinderen werken nu aan het perfectioneren van hun technische vaardigheid, het beheersen van bewegingen en krijgen complexere bewegingen 'onder de knie'.

Ze ontdekken steeds meer hun voorkeur voor posities en zoeken graag samen de competitie tegen andere kinderen. Nu de vaardigheid steeds groter wordt, trainen we met deze kinderen in complexe vormen, waarin individuele uitdaging en ontwikkeling centraal staan.

Champions League (12-jarigen)
Vanaf 12-jarigen leeftijd kunnen kinderen direct in onze Champions League instromen. In deze cursus staat het verschil maken in de wedstrijd centraal en maken we de kwaliteiten van drie van 's werelds beste spelers trainbaar. Met een tactiekbord en videoanalyse bootsen we in complexe trainingsvormen specifieke wedstrijdsituaties na, zoals het uitspelen van een overtalsituatie, de spelverplaatsing of de diepte loopactie.

Wedstrijdtraining (12-jarigen)
Kinderen uit de Champions League of van 12-jarige leeftijd kunnen het tweede uur ook deelnemen aan de wedstrijdtraining. De complexe trainingsvormen uit de Champions League worden nu in wedstrijdverband toegepast. Met een tactiekbord en videoanalyse beïnvloed de trainer de kinderen.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok