o12 en o13

Voor kinderen in de o12 en o13 zorgt de methode van De Complete Techniek voor groei. In de techniekcursus trainen wij altijd wedstrijdgericht binnen de drie trainingsblokken frontaal, zijwaarts en rugwaarts. De kinderen werken nu aan het perfectioneren van hun technische vaardigheid, het beheersen van bewegingen en krijgen complexere bewegingen aangeleerd.

Ze ontdekken steeds meer hun voorkeur voor posities en zoeken graag samen de competitie tegen andere kinderen. Nu de vaardigheid steeds groter wordt, trainen we met deze kinderen ook in meer complexe kleine partijvormen, waarin individuele uitdaging en ontwikkeling centraal staan. Vaak hebben spelers van deze leeftijd al diverse cursussen gevolgd en volgen ze cursussen Masterclass of Expert. Mocht het de eerste techniekcursus zijn is dat geen probleem. Wij zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau traint. Ook als je op deze leeftijd de eerste cursus volgt kom je bij kinderen te spelen van je eigen niveau.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok