o10 en o11

Kinderen die voetballen in een o10 of o11-team zijn nog steeds op zichzelf en de bal gericht en beginnen meer oog voor medespelers te krijgen. In deze leeftijdscategorie combineren wij daarom individuele ontwikkeling met teamontwikkeling. Het combineren en samenspelen wordt dus belangrijker in deze leeftijdscategorie.

Kinderen die spelen in de o10 en o11 willen het liefst alleen maar spelen. Iedere uitleg duurt voor hun te lang. Ze zijn creatief en krijgen heel graag aandacht van hun trainer. Het geven van complimenten en schouderklopjes zorgt ervoor dat hun zelfvertrouwen groeit en hun creativiteit toeneemt. In de trainingen spelen we veel vraag-en-antwoordspellen met ze, omdat ze heel goed instaat zijn om hun mening te geven.

Europa League (10 en 11-jarigen)
Kinderen van 10 en 11-jarigen leeftijd kunnen meedoen aan onze techniekcursus. Zij gaan dan trainen in onze Europa League waar we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen werken. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen.

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok