Corona update 15-10-2020

Corona update 15-10-2020

Geplaatst: 15-10-2020 | Door: Cris Zwanenburg

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, die door de overheid zijn afgekondigd m.b.t. het coronavirus, hebben we de afgelopen dagen veelvuldig contact gehad met de gemeentes. Zij hebben ons groen licht gegeven om al onze activiteiten door te laten gaan. Uiteraard gebeurt dit in een vorm waarin we alle afstands- en hygiëne maatregelen in acht nemen en waarin jullie en onze veiligheid voorop staat.

Op het gebied van hygiëne, halen en brengen, inchecken en de aanwezigheid van ouders en bezoekers volgen wij de richtlijnen van de overheid.

Halen en brengen
Voor onbepaalde tijd maken we tijdens onze activiteiten gebruik van de kiss & ride formule. Dit is bij zowel brengen, ophalen als aanmelden. Ouders moeten dus in de auto blijven zitten en mogen onze locaties niet betreden. Het bekijken van de training(en) is dus helaas ook niet mogelijk. Via onze sociale media proberen we jullie zoveel als mogelijk op de hoogte te houden.

De 1,5 meter afstandsregel
Alle deelnemers van 6 tot en met 12-jarige leeftijd en jongeren tot en met 17 jaar mogen onderling met elkaar trainen. De stafleden van De Complete Techniek zijn echter verplicht om 1,5 meter afstand van de deelnemers te houden. Hierop wordt zeer streng gecontroleerd.

Coronaprotocollen
Voor al onze activiteiten hebben wij coronaprotocollen opgesteld. Voorafgaand aan iedere activiteit wordt dit protocol via de mail gedeeld. Iedere deelnemer en de gehele staf zijn dan ook op de hoogte van het heersende coronaprotocol op de locatie.

We hopen jullie de komende tijd allemaal op onze locaties te mogen ontvangen. In de tussentijd blijven we de berichtgeving van het kabinet en betrokken instanties nauw volgen en passen we ons programma waar nodig aan. Alle wijzigingen zullen we met jullie communiceren via de mail, onze website en sociale mediakanalen.

Met vriendelijke groet,
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok