Nieuw: Trainen als de Zuid-Amerikaanse sterren van televisie in de herfstvakantie

Nieuw: Trainen als de Zuid-Amerikaanse sterren van televisie in de herfstvakantie

Geplaatst: 19-09-2020 | Door: Cris Zwanenburg

Wil jij jouw kind ook eens achter die (spel)computer vandaan halen? Dan ben je aan het juiste adres! In de herfstvakantie reizen we twee dagen af naar Zuid-Amerika en gaan we trainen als de Zuid-Amerikaanse sterren van televisie.

In de herfstvakantie organiseren we onze eigen ‘Copa América’ en gaan we trainen als een ‘Zuid-Amerikaans Kampioen.’ Onder andere de omschakeling van Tagliafico, de onnavolgbare acties en fluwelen techniek van Messi en het kappen en draaien van Neymar staan centraal tijdens deze tweedaagse. Tussen de middag gaan we zelfs lunchen als echte Brazilianen en Argentijnen.

Steun je club!
Met de organiserende verengingen hebben we afgesproken dat de helft van de opbrengst naar de club gaat. In de kantine verzorgen ze zelfs een toplunch voor alle deelnemers.

Aanmelden
De voetbaldagen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de vereniging in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. De kosten voor de tweedaagse bedragen €70,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinken, gezonde snacks en mooie prijzen. Let op: er zijn slechts 60 plaatsen per locatie beschikbaar. VOL=VOL!

 

SV ARC

RKVV Meerburg

Dag 1

19 oktober

22 oktober

 

Dag 2

20 oktober

23 oktober

 

Tijd

09.30 - 15.30 09.30 - 15.30  

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok