Lars van Halteren haalt UEFA Youth C-diploma met een 7

Lars van Halteren haalt UEFA Youth C-diploma met een 7

Geplaatst: 03-07-2018 | Door: Cris Zwanenburg

Als Voetbalopleidingscentrum zijn wij trots om te kunnen melden dat trainer Lars van Halteren UEFA Youth C met een 7 heeft afgerond. Hij komt daarmee in het rijtje van talloze trainers die deze cursus al hebben afgerond en op onze locaties aanwezig zijn.

‘’Ik wilde het al zo lang, maar toch keek ik er een beetje tegenop. Terug naar de schoolbanken, die ik acht jaar geleden na het behalen van mijn Sport en Bewegen niveau 4 aan het ROC Midden-Nederland vaarwel had gezegd. Maar het was deze keer zo anders. Ik kon nu eindelijk mijn passie volgen. Vijf jaar geleden kwam ik in vaste dienst bij De Complete Techniek en sindsdien ben ik alleen maar met mijn passie voetbal bezig geweest. Wat is er dan mooier om naar school te gaan en alleen met voetbal bezig te zijn? Een half jaar lang ging ik iedere week naar de KNVB-cursus om mezelf verder te ontwikkelen. Thuis opdrachten maken, boeken lezen en nieuwe dingen leren toepassen op het voetbalveld. Bij de afsluiting had ik alles al zo vaak geoefend, maar je moet het toch maar even doen. Gelukkig was het een aardige les en heb ik het met een 7 afgesloten, waardoor ik straks nog het UEFA Youth B-diploma kan gaan volgen’’ vertelt een trotse Lars.

Nieuwe hoofdjeugdopleiding FC Oudewater
Voor aankomend seizoen heeft Lars nieuwe doelen voor zichzelf gesteld. ‘’In het nieuwe seizoen wordt ik hoofdjeugdopleiding bij FC Oudewater. Een fantastische kans die ik door het samenwerkingsverband dat we met de club hebben krijg aangeboden. We worden in het nieuwe voetbalseizoen eindverantwoordelijk voor de trainingen van alle jeugdteams van O8 tot en met O19 bij zowel de jongens als de meisjes. Ik ben zelfs toegelaten tot de KNVB-cursus hoofdjeugdopleiding B, die ik perse wilde doen nadat ik hoofdjeugdopleiding was geworden.’’

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok