Trainen in je eigen huiskamer met De Complete Techniek!

Trainen in je eigen huiskamer met De Complete Techniek!

Vanwege het coronavirus kunnen we met zijn alle voorlopig het voetbalveld nog niet op. Daarom brengen we de komende tijd sport van onze huiskamer naar die van jou. Drie dagen per week kun je meedoen aan de voetbal workout, de skill challenge en The Last Man Standing.

Op maandag-, woensdag- en vrijdagavond gaan we live op Facebook en dagen we je uit om deel te nemen aan de challenges. We starten om 19.00 en de uitdaging duurt ongeveer een kwartier. Deelname is volledig gratis.

Maandagavond
Op maandagavond organiseren we een voetbal workout die jou door deze zware periode helpt. Tijdens deze workout staan kracht, techniek en uithoudingsvermogen centraal en allemaal met bal!

Woensdagavond
Op woensdagavond organiseren we een skillchallenge in je huiskamer. Je moet alleen zorgen dat je een ballon hebt, want anders zou het zomaar kunnen dat de bal per ongeluk door de televisie gaat. Anders kun je straks niet meer Netflixen en dat willen we niet.

Vrijdagavond
Op vrijdagavond organiseren we de Last Man Standing. Dit is een extreme workout die alleen de allergrootste voetballers aankunnen. Kan jij deze extreme workout aan? Stuur dan snel het filmpje naar ons toe door ons te taggen of neem de #decompletetechniek in je bericht op!Terug naar agenda

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok