Nieuwe datums drie keer meetrainen

Nieuwe datums drie keer meetrainen

Twijfelt je of jouw kind aan de volledige cursus wil deelnemen? Sinds 2016 is het mogelijk om voor slechts €29 aan de eerste drie trainingen deel te nemen. Na de eerste drie trainingen beslis je of je wel of niet door gaat. Dit is alleen mogelijk voor ouders en kinderen die voor de eerste keer deelnemen.

Het accent tijdens de eerste drie training ligt op het verbeteren van de individuele vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen. Hoe vertrouwder een kind aan de bal is hoe minder fouten hij of zij zal maken. Wij werken aan deze punten door de kinderen in kleine groepjes te laten trainen, waardoor zij vaak aan de beurt komen en veel tips van onze trainers kunnen krijgen. Iedereen krijgt op deze manier de kans om zijn eigen voetbalplafond te bereiken.

Vervolg drie keer meetrainen
Na training drie eindigt de mogelijkheid tot drie keer meetrainen. Ben je zo tevreden en wil je toch alle trainingen meedoen, dan is dat mogelijk! Via inschrijven, is het mogelijk om je voor de overige trainingen in te schrijven. Wil je meer weten over alle extra voordelen? Kijk dan snel bij de techniekcursus op jouw locatie of bij het meisjesvoetbal bij ARC.

 

Vrijdag 
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Vrijdag
Meisjesvoetbal

Proeftraining

14 september

16 september

28 september

28 september

Training 1

21 september

23 september

5 oktober

5 oktober

Training 2

28 september

30 september

12 oktober

12 oktober

Training 3

5 oktober

7 oktober

19 oktober

19 oktoberTerug naar agenda

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok