Trainen op de Gegenpressing van Duitsland in de herfstvakantie! Clinics online!

Trainen op de Gegenpressing van Duitsland in de herfstvakantie! Clinics online!

Geplaatst: 21-09-2021 | Door: Cris Zwanenburg

Trainen op de Gegenpressing van Duitsland, het swingende voetbal van Brazilië en trainen als de sterren van televisie. Het is mogelijk tijdens onze voetbalclinics in de herfstvakantie. Meld je vandaag nog aan, want vol = vol!

In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek clinics voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar. De clinics zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de organiserende vereniging. Tijdens de clinic staat de WK-kwalificatie centraal en worden de kwaliteiten van topspelers van ieder continent trainbaar gemaakt. We reiken jouw kind tips en tricks aan om o.a. dodelijk te worden voor het doel, te verdedigen als een baas en het spel te verplaatsen als een koning. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Aanmelden
De kosten voor een clinic bedragen €50,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes en nog veel meer vets. Daarnaast gaat er een gedeelte van het inschrijfgeld rechtstreeks naar de club, waarvan zij weer leuke dingen kunnen organiseren voor de jeugd. Nog niet ingeschreven voor een clinic? Geen zorgen! Je kunt nu nog meedoen, maar wacht niet te lang! Er zijn namelijk maar 60 plekken beschikbaar per locatie en vol = vol! Aanmelden voor een clinic is mogelijk via onze aanmeldmodule

 

Datum

Locatie

Tijd

Maandag

18 oktober

RKVV Meerburg

09.30 - 15.30

Dinsdag

19 oktober

SV ARC

09.30 - 15.30

Woensdag

20 oktober

VV Katwijk

09.30 - 15.30

 

 

 

 

 

 

 

 

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok