Nieuw: 'De Pluto Voetbaldagen' in week 4 en 5 van de zomervakantie!

Nieuw: 'De Pluto Voetbaldagen' in week 4 en 5 van de zomervakantie!

Geplaatst: | Door: Cris Zwanenburg

In de zomervakantie organiseert Plutosport samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek ‘De Pluto Voetbaldagen’! Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen. Je ontvangt zelfs een tenue!

De tweedaagse is toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Lid zijn van een van de verenigingen is niet nodig, iedereen is welkom.

‘De Pluto Voetbaldagen’
Tijdens deze dagen worden de deelnemers verrast met enorme opblaasbare attracties. Onder leiding van ervaren trainers zijn er spellen op de stormbaan, gaan we Spikeballen, Unihockeyen en als klap op de vuurpijl sluiten we af met de verassende Plutoshaker, waar alles samenkomt!

Locaties en prijs
De kosten voor een tweedaagse bedragen €60. Dit is inclusief een compleet tenue, een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast worden de kinderen natuurlijk twee dagen lang van 09.30 tot 15.30 uur constant beziggehouden met leerzame en vooral leuke spellen. Inschrijven voor ‘De Pluto Voetbaldagen’ is mogelijk via www.decompletetechniek.nl.

 Dag 1

Dag 2

Tijd

 

SV Zevenhoven
12 augustus 

SV Nicolaas Boys
13 augustus 
 

09.30 - 15.30

Inschrijving gesloten
SV Nieuwkoop
16 augustus 

NSV'46
17 augustus
 

09.30 - 15.30

 Inschrijving gesloten

 

 

 

 

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok