Drie Webinars in de kerstvakantie bij De Complete Techniek

Drie Webinars in de kerstvakantie bij De Complete Techniek

Geplaatst: 14-12-2020 | Door: Cris Zwanenburg

In de kerstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek Webinars voor trainers. De online Webinars duren ongeveer 75 minuten en worden geleid door Dennis van den IJssel, eigenaar van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.

Dennis van den IJssel was jarenlang als hoofdtrainer actief in het amateurvoetbal, waaronder ruim 5 jaar bij CVV De Jodan Boys. Op dit moment is hij werkzaam als assistent trainer-coach van Ajax O18 en is hij ambassadeur van de VVON.

Webinar 1: Verdedigende en aanvallende oplossingen voor jouw team
Op maandag 21 december organiseert het Voetbalopleidingscentrum om 20.00 uur het online Webinar: 'Verdedigende en aanvallende oplossingen voor jouw team tegen 1-4-3-3, 1-4-4-2 en 1-3-5-2 formaties. In dit Webinar worden spelprincipes en trainingsmethodiek aangeboden voor alle leeftijdscategorieen, niveau's en voor wisselende aantallen. Dus ben jij op zoek naar verdedigende oplossingen tegen wisselende formaties? Wil je weten hoe je ruimtes maakt en aanvalt in de omschakeling? En heb je interesse in nieuwe aanvalsstrategieen tegen verschillende formaties? Meld je dan vandaag nog aan voor dit unieke Webinar!

Webinar 2: Maatwerk, inspiratie en interactie naar aanleiding van vragen deelnemers
Op maandag 28 december organiseren we om 20.00 uur een online Webinar, waarin je de kans krijgt om jouw voetbalvraag voor te leggen. Heb je moeite met de opbouw, het trainbaar maken van spelprincipes of ben je opzoek naar extra inspiratie? Dan is dit Webinar precies wat jij zoekt.

Webinar 3: Kansen in coronatijd en zinvol training geven aan 1, 2, 3 of maximaal 4 spelers
Om knallend van start te gaan in het nieuwe jaar, organiseren we op maandag 4 januari om 20.00 uur een Webinar, waarin we je helpen om in een aangepaste vorm toch spelers/speelsters op een innovatieve en uitdagende manier in beweging te houden.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan onze Webinars moet je jezelf inschrijven. De kosten voor één webinar bedragen €5,- per persoon. Een kwartier voor de start van het Webinar, waarvoor je staat ingeschreven, ontvang je via de mail een link. Via de link kan aan het Webinar worden deelgenomen.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok