Webinar: 'Omschakeling bepalend voor wedstrijdresultaat'

Webinar: 'Omschakeling bepalend voor wedstrijdresultaat'

Geplaatst: 03-12-2020 | Door: Cris Zwanenburg

Op maandag 14 december a.s. organiseert de VVON een Webinar met als thema ‘omschakeling bepalend voor wedstrijdresultaat‘. Het online Webinar duurt ongeveer 75 minuten en wordt geleid door Dennis van den IJssel eigenaar van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.

Dennis van den IJssel was jarenlang als hoofdtrainer actief in het amateurvoetbal, waaronder ruim 5 jaar bij CVV De Jodan Boys. Op dit moment is hij werkzaam als assistent trainer-coach van Ajax O18 en is hij ambassadeur van de VVON.

Omschakeling bepalend voor wedstrijdresultaat
In dit Webinar wordt onder aandacht besteed aan de volgende punten: scoren na een balverovering binnen 8 seconden, uitvoering snelle aanval tegen een open tegenstander, omschakeling als wapen gebruiken tegen gesloten tegenstanders, restverdediging en restaanval organiseren en de 3 + 5 seconden regel bij verdedigen. Daarnaast wordt er trainingsmethodiek voor alle niveaus, leeftijden en voor wisselende aantallen aangeboden.

Deelnemen
Deelname aan dit Webinar kost 5,- en levert u 1 punt op voor het aanvragen/verlengen van uw trainerslicentie.

Aanmelden is mogelijk via deze link!

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok