Open Alphens Zaalvoetbal Kampioenschap

Open Alphens Zaalvoetbal Kampioenschap

Geplaatst: 24-09-2020 | Door: Cris Zwanenburg

Op woensdag 7 oktober a.s. organiseert het Scala College i.s.m. Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek van 13.30 uur tot 15.45 uur alweer de vierde editie van het Open Alphens Zaalvoetbal Kampioenschap voor jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8.

Jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kunnen hieraan deelnemen.

Het toernooi vindt plaats in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat. Leerlingen spelen 5 tegen 5, dus een team van 7 spelers is het meest wenselijk. 
Er is een mogelijkheid om je in te schrijven op niveau, zodat je speelt tegen teams die ongeveer even sterk zijn. Klik hier om je in te schrijven. Vol = vol.

Vanwege de Corona maatregelen is het per team mogelijk om één ouder mee te nemen als begeleiding/support tijdens deze middag. De 1,5 maatregel ten opzichte van de organisatoren en begeleiders moet wel worden nageleefd. Op de tribunes is voor de begeleiders/supporters (max 1 per team) genoeg ruimte om op afstand te kijken. Uiteraard is het als ouder wel mogelijk om een team of leerling die deelneemt af te zetten buiten op het schoolplein voor de ingang van de Limeshal. Binnen de Limeshal zijn er voldoende maatregelen getroffen die voldoen aan de RIVM richtlijnen.

Wij zien uit naar een sportief en veilig toernooi.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok