Voetbalvakantieweek bij CVC Reeuwijk in de zomervakantie

Voetbalvakantieweek bij CVC Reeuwijk in de zomervakantie

Geplaatst: 03-06-2020 | Door: Cris Zwanenburg

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus organiseren CVC Reeuwijk en De Complete Techniek een voetbalvakantieweek. De helft van de opbrengst gaat naar de vereniging. Steun jij ook CVC Reeuwijk deze zomervakantie?

De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van CVC Reeuwijk als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.

Een perfect alternatief in verband met Corona
Voor gezinnen die van de zomer thuis blijven is de voetbalvakantieweek een perfect alternatief. Terwijl de ouders in alle rust thuis genieten van hun vakantie, beleven de kinderen de leukste week van de zomervakantie. Kinderen hoeven het voetbal niet langer te missen en kunnen zich perfect voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Steun je club
Voor slechts € 39 per dag krijgen de kinderen een dagprogramma van 6 uur, een lunch en nog veel meer. De helft van de opbrengst gaat bovendien naar de vereniging.

100% voetbalplezier
De voetbalvakantieweek betekent heel veel plezier met je vrienden, supergave trainingsvormen, nieuwe vrienden maken en dat je de tofste toernooien, afwerkvormen en voetbalspelletjes gaat spelen!

Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor dat de kinderen met heel veel plezier het beste uit zichzelf leren halen! Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de voetbalvakantieweek geschikt voor iedereen!

Programma
De voetbalvakantieweek duurt van 09.30 tot 15.30 uur. Brengen en ophalen is mogelijk van 08.30 tot 16.00 uur. Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de aller nieuwste trainingsvormen en bestaat o.a. coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, verschillende voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien.

Een betere voetballer-/ster worden is zeker
Tijdens de voetbalvakantieweek staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Binnen de voetbalonderdelen aanvallen, verdedigen en omschakelen wordt aandacht besteed aan de basis van het voetbalspel; passen/aannemen/dribbelen/schieten,  het 1 tegen 1 duel en het samenspel.

Kosten
Je kunt je kind(eren) inschrijven voor een 3-, 4- of 5-daagse. Voor een 3-daagse betaal je €119 voor een 4-daagse €159 en voor een 5-daagse €199 per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinken, gezonde snacks en een dagprogramma van zes uur.

Inschrijven
Inschrijven voor deze voetbalvakantieweek is mogelijk via www.decompletetechniek.nl

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok