Gratis proeftrainingen in onze Eredivisie, Europa League en Champions League

Gratis proeftrainingen in onze Eredivisie, Europa League en Champions League

Geplaatst: 30-01-2020 | Door: Cris Zwanenburg

In het voorjaar organiseren we drie gratis proeftrainingen van anderhalf uur in Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude. In de proeftraining maakt jouw kind in een plezierige omgeving kennis met trainen in onze Eredivisie, Europa League of Champions League.

Tien jaar lang hebben we voortdurend innovaties in de techniekcursus doorgevoerd. Maar het is tijd voor iets compleet anders. Vanaf 2020 gaat de techniekcursus op de schop en introduceren we de Eredivisie, Europa League en Champions League. In de Champions League en vanaf 12-jarige leeftijd bieden we ook de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de wedstrijdtraining.

De proeftraining
Voor aanvang van de techniekcursus organiseert De Complete Techniek altijd een gratis proeftraining. In anderhalf uur maakt jouw kind kennis met een select aantal oefeningen uit het trainingsprogramma dat hij kan gaan volgen. Laat deze kans dan ook niet schieten!

Eredivisie
In onze Eredivisie staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal en stomen we je klaar voor het spelen in de Europa League. We perfectioneren de basistechnieken passen, aannemen, dribbelen en schieten, met links en rechts, in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het 1 tegen 1 duel.

Europa League
In onze Europa League trainen we in complexere trainingsvormen met meerdere kleuren en ballen. We verbeteren het positiekiezen en leren kinderen hun omgeving ‘te scannen’ waardoor ze meer tijd en ruimte aan de bal krijgen. Kinderen die 10 of 11 jaar zijn stromen direct in, in de Europa League.

Champions League
In onze Champions League staat het verschil maken in de wedstrijd centraal. Iedere cursus maken we de kwaliteiten van drie van ’s werelds beste spelers trainbaar. In de voorjaarscursus staan de kwaliteiten van Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Memphis Depay centraal. Met een tactiekbord en videoanalyse bootsen we in complexe trainingsvormen specifieke wedstrijdsituaties na, zoals het uitspelen van een overtalsituatie, de spelverplaatsing of de diepte loopactie. Kinderen die 12 jaar of ouder zijn, stromen direct in, in de Champions League en kunnen zich inschrijven voor de wedstrijdtraining.

Wedstrijdtraining
Voor kinderen uit de Champions League bieden we alleen bij Alphense Boys de mogelijkheid aan om twee uur te trainen. Onder begeleiding van een trainer van De Complete Techniek worden de spelprincipes ingeslepen. De complexe trainingsvormen uit de Champions League worden nu in wedstrijdverband toegepast. Met een tactiekbord en videoanalyse beïnvloed de trainer de kinderen.

Aanmelden
Aanmelden voor de proeftraining is mogelijk via www.decompletetechniek.nl.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag
Meerburg

Proeftraining

7 februari

8 maart

6 maart

Tijd

17.30 - 19.00

9.30 - 11.00

17.00 - 18.30

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok