Nieuwe voetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij Soccer Boys

Nieuwe voetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij Soccer Boys

Geplaatst: 26-11-2019 | Door: Cris Zwanenburg

Trainen met de leukste trainers, met al hun vriendjes en ook nog leuke prijzen winnen? In de voorjaarsvakantie organiseren we nieuwe voetbaldagen vol met voetbalplezier, spelletjes en uitdagingen bij Soccer Boys in Bleiswijk.

Kan jullie kind ook niet zonder voetbal in de vakantie? Op donderdag 27 en vrijdag 28 februari organiseren De Complete Techniek en Soccer Boys de leukste voetbaldagen van de voorjaarsvakantie voor maar €79. Een gedeelte van het geld komt zelfs ten goede aan de jeugdafdeling van de voetbalvereniging.

AA-games
Wat is leuker dan voetballen om lekkere prijzen? In de voorjaarsvakantie organiseren we nieuwe AA-games. Nieuwe oefeningen, moeilijkere quizzen en spannendere uitdagingen dan ooit te voren. Verzamelt jouw kind deze voorjaarsvakantie de meeste punten?

Lunchen
Na een intensieve, leuke en uitdagende ochtend op het veld lunchen we in de kantine van Soccer Boys. De vereniging verzorgt een lekkere lunch. Maar let op! Het kan zijn dat jouw kind allergisch is voor bijvoorbeeld gluten of lactose. We raden in dat geval aan zelf voor een lunch te zorgen.

Sportfoto's
Kom jij nooit toe aan het maken van leuke sportfoto's? In de voorjaarsvakantie reist een fotograaf met ons mee langs de verschillende oefeningen en uitdagingen die de kinderen te wachten staat. Wil jij niet dat jouw kind wordt gefotografeerd? Stuur ons dan een mail en wij zorgen dat dat deze foto's niet worden gepubliceerd. De foto's worden gepubliceerd op de Facebookpagina's van De Complete Techniek.

 

Dag 1

Dag 2

Datum

27 februari

28 februari

Tijd

09.30 - 15.30*

09.30 - 15.30*

*Brengen en ophalen is mogelijk van 09.00 tot en met 16.30

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok