Magazijnuitverkoop bij De Complete Techniek

Magazijnuitverkoop bij De Complete Techniek

Geplaatst: 14-11-2019 | Door: Cris Zwanenburg

We gaan over op een nieuwe kledinglijn en daarom ruimen we onze kledingvoorraad op. Op zondagmorgen 24 november van 08.30 tot 11.00 kun je tijdens de techniekcursus bij Alphense Boys zowel bedrukte als onbedrukte kleding aanschaffen tegen spotprijzen. Let op: alleen contant betalen (zoveel mogelijk gepast), ruilen is niet mogelijk en OP=OP dus wees er snel bij!

Met ingang van 2020 gaat De Complete Techniek over op een nieuwe kledinglijn. De huidige kleurencombinatie wordt ingeruild voor een nieuwe combinatie. Voor onze huidige cursisten verandert er natuurlijk niets. Jullie blijven trainen in de vertrouwde kleurencombinatie. Onze nieuwe cursisten daarentegen zullen vanaf begin februari gaan trainen in de nieuwe kleding. We horen je al denken: ik wil weten hoe het eruit gaat zien! Maar we gaan je nog even in spanning houden.

Kleding Sale bedrukte kleding
De overgang naar een nieuwe kleurencombinatie zorgt ervoor dat de huidige voorraad met Complete Techniek logo niet meer gebruikt kan worden. We doen je daarom een eenmalige aanbieding. Op zondagmorgen 24 november van 08.30 tot 11.00 kun je bij Alphense Boys in Alphen aan den Rijn een bedrukt tenue, trainingspak en keeperskleding tegen spotprijzen aanschaffen. Wees snel OP=OP!

Bedrukte kledingartikelen Prijs Sale Extra informatie
Tenue €7,50 - 82% Broek, shirt & sokken
Trainingspak €10,- - 86% Met rits
Trui €5,- - 87%  
Broek €5,- - 85%  
Sokken €1,- - 89%  
       
Keepershirt €5,- - 90%  
Keepersbroeken €10,- - 90%  


Kleding Sale
onbedrukte kleding
We hebben ook nog heel veel onbedrukte kleding in voorraad. Ideaal om een team mee aan te kleden. Wil jij het team van jouw kind aankleden? Stuur dan vóór 23 november een mail naar leonie@decompletetechniek.nl zodat we de kleding apart kunnen houden. Vermeld in de mail duidelijk om welke artikelen het gaat, het aantal, en de gewenste maat. Kleding die niet gereserveerd is wordt meegenomen naar de kledingmarkt op zondagmorgen 24 november.

Onbedrukte kleding Junior XS Junior S Junior M Prijs
Trainingspak Uitverkocht 20 stuks 25 stuks €20,-
Tenue
(broek, shirt & sokken)
26 stuks 34 stuks 27 stuks €15,-


Maatvoering Quick
Het is handig om een passend kledingstuk mee te nemen naar de kledingmarkt op 24 november. Je kunt deze dan over de Quick-kleding leggen als jouw kind nog aan het trainen is.

Kledingmaat Tenue Trainingspak 
116 XS-junior XXS-junior
122 XS-junior XS-junior
128 S-junior XS-junior
134 S-junior S-junior
140  M-junior S-junior
146 M-junior M-junior
152 L-junior M-junior
158 L-junior L-junior
164 XL-junior L-junior
170 XL-junior XL-junior
176 S-senior XL-junior
Small S-senior S-senior
Medium  M-senior  M-senior
Large  L-senior  L-senior
XL  XL-senior  XL-senior
XXL  XXL-senior  XXL-senior
     

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok