Trainen met oud-coach nationaal vrouwenelftal

Trainen met oud-coach nationaal vrouwenelftal

Geplaatst: 14-11-2019 | Door: Cris Zwanenburg

Ook een Lieke Martens of Vivianne Miedema worden? De meiden die gisteren aan de speciale training van het Scala College in Alphen deelnamen, waren in ieder geval in goede handen. Niemand minder dan Arjan van der Laan trad op als coach voor de scholieren uit de groepen 7 en 8 van Alphense basisscholen.

Van der Laan is de vroegere bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. De workshop was onderdeel van een workshop voor jongeren die interesse hebben in de ‘Highschool voetbal’ die in het Scala is ondergebracht. De middelbare school besteedt veel extra aandacht aan sport en bewegen. Het Scala wil inspelen op de relatief grote aanwas die het vrouwenvoetbal binnen de KNVB doormaakt. Docent Leon Emmel van het Scala: ‘’Leerlingen die kiezen voor Highschool Voetbal krijgen wekelijks vier uur extra training. We werken samen met de trainers van het Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Ook bij ons neemt het aantal meisjes dat kiest voor deze studierichting jaarlijks toe. Martens, Miedema, het zijn namen die iedereen kent. Sterspeelsters, voorbeelden voor meisjes.’’

Nieuwe workshop Highschool voetbal
Op woensdag 4 december organiseert het Scala College de laatste workshop Highschool voetbal van dit jaar. De workshop is bedoeld voor jongens en meisjes die in groep 7 of 8 zitten en graag kennis willen maken met de werkwijze van het Scala College. De training staat onder leiding van Dennis van den IJssel, eigenaar van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Inschrijven voor de workshops kan via https://formulier.scalacollege.nl/groep8/. Schrijf je vandaag nog in want VOL=VOL!

Bron: AD

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok