Pakt jullie team de teamkorting?

Pakt jullie team de teamkorting?

Geplaatst: 03-09-2019 | Door: Cris Zwanenburg

Vindt jullie zoon of dochter het ook zo spannend om alleen aan de techniekcursus deel te nemen? Schrijf hem dan nu met zijn hele team in voor de techniekcursus en profiteer van extra korting en de teamvoordelen! Verslaan jullie het DCT-record van VV Woubrugge?

Trainen met je eigen team in de techniekcursus. We krijgen de laatste tijd veel vragen of dat mogelijk is en het is mogelijk! Je profiteert nu zelfs van een extra korting van €5 per persoon. Korting is altijd fijn, maar de mogelijkheid om op een hoge intensiteit aan je eigen ontwikkeleing en aan de ontwikkeling van het team te werken is veel interessanter. Het team doet dit samen met een gediplomeerde trainer van De Complete Techniek. Aan het einde van de techniekcursus ontvang je net als iedereen een voetbalpaspoort, -diploma en spelersmap.

Ben je nog niet helemaal overtuigt en wil je liever eerst kennis komen maken? Schrijf het team dan eerst in voor de proeftraining bij Jodan Boys, Meerburg of Alphense Boys en maak kennis met onze trainers en werkwijze.

Aanmelden
Hebben jullie een team bestaande uit minimaal zeven spelers, gaan jullie allemaal dezelfde cursus doen en willen jullie samen trainen in de techniekcursus? Stuur dan een mail naar leonie@decompletetechniek.nl en zij zorgt dat jullie inschrijving goed wordt verwerkt.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok