Gratis proeftrainingen bij Alphense Boys, Jodan Boys en Meerburg


Geplaatst: 20-08-2019 | Door: Cris Zwanenburg

In september organiseren we drie nieuwe en gratis proeftrainingen van twee uur in het Groene Hart. Willen jullie trainen in een plezierige omgeving, met spelers van je eigen niveau en trainen met onze toegewijde en vakbekwame trainers? Schrijf je vandaag nog in en maak in september gratis kennis met onze trainers en werkwijze.

Persoonlijke aandacht en de tips om de volgende stap in je voetbalontwikkeling te zetten. De Complete Techniek biedt training die past bij het talent van uw kind. Voetballers uit het hele Groene Hart trainen bij ons in kleine groepen van hun eigen niveau. Onder leiding van onze trainers wordt iedere week een stap in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen en de voetbalkwaliteiten van het kind gezet. Benieuwd naar onze werkwijze? Schrijf je vandaag nog in voor de proeftraining, drie keer meetrainen of de volledige techniekcursus op één van de drie locatie.

 

Vrijdag
Jodan Boys

Zondag
Alphense Boys

Vrijdag 
Meerburg

Proeftraining

13 september

15 september

27 september

Tijd

17.30 - 19.30

9.00 - 11.00

17.30 - 19.30

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok