Sjors van der Meer nieuwe trainerscoördinator VV Koudekerk

Sjors van der Meer nieuwe trainerscoördinator VV Koudekerk

Geplaatst: 18-07-2019 | Door: Cris Zwanenburg

In het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 slaan Voetbalvereniging Koudekerk en Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek voor de duur van één seizoen de handen ineen.

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen gaat Sjors van der Meer aan de slag als nieuwe trainerscoördinator bij VV Koudekerk. Hij wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van de trainingen van alle O8 tot en met O15-teams. Daarnaast gaat hij een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de trainers en leiders van de club.

''We zijn als Complete Techniek ontzettend trots om met VV Koudekerk een nieuwe partner voor het komende seizoen te mogen presenteren. Hoe hard zij achter de schermen hebben gewerkt om dit te bewerkstelligen. Petje af! Zoveel nieuwe sponsoren om met de club een stap vooruit te zetten en dat wij daar deel vanuit mogen maken, is een grote eer’’, aldus Dennis van den IJssel.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok