Lars Tennebroek nieuwe hoofdtrainer JO13-1 bij Rohda'76

Lars Tennebroek nieuwe hoofdtrainer JO13-1 bij Rohda'76

Geplaatst: 01-07-2019 | Door: Cris Zwanenburg

In het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 wordt Lars Tennebroek de nieuwe hoofdtrainer van de JO13-1 bij Rohda’76. Daarnaast gaat hij zich als trainerscoördinator bezig houden met de coördinatie van de trainingen van alle O8 tot en met O11-teams en wordt hij trainer van de MO13-1 en 2 bij Rohda’76 uit Bodegraven.

Voor de inwoner van Schoonhoven is Rohda’76 geen onbekend club. ‘Het afgelopen jaar heb ik meerdere malen de trainerscoördinator op de club vervangen. Door een rugblessure kon hij niet altijd aanwezig zijn. De trainers, de ouders, de kinderen en de club zijn me zo goed bevallen dat ik hier heel graag iets wilde blijven doen. Toen de vacature voor de JO13-1 openkwam heb ik na goed overleg met De Complete Techniek besloten te solliciteren. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren heb ik bij De Complete Techniek voornamelijk als invalkracht en trainer trainingen van de O8 tot en met de 019 gegeven, maar het werken met een vast team is toch het mooiste wat er is. Ik ben Rohda’76 dan ook dankbaar dat zij mij deze kans willen bieden’, laat Lars Tennebroek weten.

Trainerscoördinator onderbouw
Als trainerscoördinator wordt Tennebroek verantwoordelijk voor de coördinatie van de trainingen van alle O8 tot en met O11 teams in de onderbouw. ‘Het afgelopen voetbalseizoen heb ik dankzij De Complete Techniek veel ervaring als trainerscoördinator bij FC Oudewater en SV ARC opgedaan. In het nieuwe voetbalseizoen krijg ik nu van Rohda’76 en De Complete Techniek de kans om dit in Bodegraven te gaan doen. Als trainerscoördinator ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de trainingen op de club. We zien steeds meer dat vrijwilligers wel iets willen doen voor de vereniging, maar het liefst een zo klein mogelijke en duidelijk afgebakende taak willen hebben. Als coördinator ben ik onder andere verantwoordelijk voor het uitlopen van de trainingen, het instrueren en begeleiden van de trainers tijdens de trainingen. Daarnaast bewaak ik samen met de trainers van de club het pedagogisch en didactisch leerklimaat tijdens de trainingen om ieder kind te helpen, zijn voetbalplafond te bereiken. Het voordeel voor de trainers is dat zij zich hierdoor alleen nog bezig hoeven te houden met het geven van de training en niet meer met de voorbereidingen’, aldus Lars Tennebroek.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok