Trainen onder leiding van Wouter van Valen

Trainen onder leiding van Wouter van Valen

Geplaatst: | Door: Cris Zwanenburg

De competitie zit er bijna op en op een aantal toernooien na is het voetbalseizoen bijna ten einde gelopen. Om het gat naar het nieuwe seizoen niet te groot te laten worden, kun je nu extra voordelig meedoen aan de privé-training. Wil jij trainen met onze trainer Wouter van Valen en in topvorm uit de zomervakantie komen? Schrijf je nu in via onze Facebook!

Trainen onder leiding van een gediplomeerde trainer van De Complete Techniek in je eentje of met één, twee of drie vriendjes? Het is deze zomer mogelijk! Wouter werkt heel augustus samen met jou aan de punten die jij wilt verbeteren om de volgende stap in jouw voetbalontwikkeling te zetten.

Intake
Voorafgaand aan de privé-training vindt een intake plaats. Samen met Wouter bepalen we jouw persoonlijke wensen en leerdoelen en maken een planning om deze te realiseren. Het aantal privé-trainingen, de hoeveelheid trainingsdagen per week en de trainingsintensiteit kunnen worden aangegeven. Wouter houdt rekening met de periodisering naar het nieuwe seizoen toe.

Kosten
Voor de privé-training rekenen we een uurtarief van €35 per uur exclusief trainingsveld. De kosten van een trainingsveld bij een voetbalvereniging zijn 15 per uur. Je kunt de privé-training met maximaal vier kinderen doen. Willen jullie met zijn vieren aan de privé-training deelnemen? Dat kan! Iedereen betaalt dan €15 per uur. Let op: je boekt je afspraak via onze Facebookklik hier!

 1 op 1

1 op 2

1 op 3

1 op 4

€60 €35 p.p. per uur

€30 €20 p.p. per uur

€20 €15 p.p. per uur

€15 p.p. per uur

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok