Het is een week lang feest bij 75-jarig SV Nieuwkoop

Het is een week lang feest bij 75-jarig SV Nieuwkoop

Geplaatst: 28-05-2019 | Door: Cris Zwanenburg

SV Nieuwkoop bestaat op 1 juni 75 jaar. Dat gaat uiteraard stevig gevierd worden. De festiviteiten beginnen op 24 mei en eindigen op de jubileumdag 1 juni. Hoewel, als de laatste gast weg is, zal het inmiddels wel 2 juni zijn.

In een grote feesttent op sportcomplex De Dulen trappen dj's Afro Bos en Johnny 500 op 24 mei af. Ze krijgen ondersteuning van de lokale dj's Menzoo en Jerry Breedijk. Wie mee wil genieten zal wel een kaart van €15,- moeten kopen. Dat hoeft niet een dag later als het feest om 17.00 wordt voortgezet.

De optredens van Helemaal Top en Rene Schuurmans en de dj's Mello en Eijsco kunnen gratis bezocht worden. Op 29 mei wordt in het clubhuis een pubquiz gehouden en op 30 mei wordt vanaf 14.30 uur een voorronde afgewerkt van het landelijke toernooi om de FIFA E-talent cup. Een beerpong- en een klaverjastoernooi moeten op 31 mei de nodige gezeligheid opbrengen.

Clinic voor meisjes
Onder leiding van Arjan van der Laan vinden op 31 mei ook voetbalclinics plaats voor de meisjes van de vereniging en hun vriendinnen mogen ze meenemen. De deelname is gratis.

Clinic voor jongens
Diezelfde Aran van der Laan geeft met medewerkering van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op zaterdag 1 juni 's morgens clinics voor de mannelijke jeugd.

Het feest
1 juni is de echte feestdatum. Het barst los als om 14.15 uur een samba band begint te spelen. Een kwartier later start een reünie en dan begint ook de wedstrijd tussen de Nieuwkoop Legends en Creators FC. Dat bestaat uit populaire Youtubevloggers. Zij spelen her en der wedstrijden in het land voor de stichting Football makes it happen. In dat verband wordt als toegangsprijs een bijdrage van €3,- geleverd.

Mijn club
Na deze wedstrijd vindt de presentatie plaats van het jubileumboek 'Mijn Club.' Hoogstwaarschijnlijk zijn er op deze dag nog enkele exemplaren beschikbaar. Er dient €19,44 voor te worden betaald, maar voor deze prijs is men wel eigenaar van een van de allermooiste jubileumboeken. Daarna zal dj Berg ervoor zorgen dat het dak er tot in de kleine uurtjes van af gaat.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok