De perfecte voorbereiding op de start van jouw voetbalseizoen

De perfecte voorbereiding op de start van jouw voetbalseizoen

Geplaatst: 09-05-2019 | Door: Cris Zwanenburg

De competitie zit er bijna op en op een aantal toernooien na is het voetbalseizoen bijna ten einde gelopen. Om het gat naar het nieuwe seizoen niet te groot te laten worden, biedt De Complete Techniek nu ook privé-training aan. Wil jij trainen onder leiding van een gediplomeerde trainer en in topvorm de zomervakantie uit te komen? Dan is de privé-training zeker iets voor jou!

Trainen onder leiding van een gediplomeerde trainer van De Complete Techniek in je eentje of met één, twee of drie vriendjes? Het is deze zomer mogelijk! Wij werken samen met jou aan de punten die jij wilt verbeteren om de volgende stap in jouw voetbalontwikkeling te zetten.

Intake
Voorafgaand aan de privé-training vindt een intake plaats. Samen met de trainer bepalen we jouw persoonlijke wensen en leerdoelen en maken een planning om deze te realiseren. Het aantal privé-trainingen, de hoeveelheid trainingsdagen per week en de trainingsintensiteit kunnen worden aangegeven. Onze trainers houden rekening met de periodisering naar het nieuwe seizoen toe.

Kosten
Voor de privé-training rekenen we een uurtarief van €60 per uur inclusief trainingsveld. Maar let op! Je kunt de privé-training met maximaal vier kinderen doen, waardoor de kosten per deelnemer dalen. Willen jullie met zijn vieren aan de privé-training deelnemen? Dat kan! Iedereen betaalt dan €15 per training. De prijs van €60 per uur blijft dus gelijk ongeacht het aantal deelnemers.

 1 op 1

1 op 2

1 op 3

1 op 4

€60 per uur

2x €30 per uur

3x €20 per uur

4x €15 per uur

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok