Meedoen is belangrijker dan winnen! Gratis 6 tegen 6 toernooi op 12 juli.

Meedoen is belangrijker dan winnen! Gratis 6 tegen 6 toernooi op 12 juli.

Geplaatst: 09-04-2019 | Door: Leonie van den IJssel

Op 12 juli organiseren we het gratis 6 tegen 6-toernooi in Alphen aan den Rijn! Neem jij het met vijf vrienden op tegen de concurrentie in jullie leeftijdscategorie? Schrijf je vandaag nog in, want VOL = VOL.

Traditie getrouw organiseren wij dit jaar voor de tiende keer op rij het gratis zes tegen zes toernooi in Alphen aan den Rijn. Volledig kosteloos kun jij het opnemen tegen de teams in je eigen leeftijdscategorie. Het toernooi wordt van 17.00 tot 21.00 in Alphen aan den Rijn georganiseerd. Voor de spelregels klik hier!

Speciale spelregel
Er wordt gespeeld in een aantal poules die zoveel mogelijk op sterkte worden ingedeeld. Met een speciale regel zorgen we er voor dat eventueel krachtsverschil niet te groot wordt. Als een team 3 doelpunten voor staat, dan gaat er een speler van de tegenstander uit. Bij 4-0 gaat er bij de tegenstander weer een speler uit. Bij 5-0 weer en zo door.

Aanmelden
Wil jij samen met vijf vrienden meedoen aan het zes tegen zes toernooi in Alphen aan den Rijn? Meld je dan nu aan via deze link!

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok