Op voetbalvakantie met De Complete Techniek naar Frankrijk

Op voetbalvakantie met De Complete Techniek naar Frankrijk

Geplaatst: 14-03-2019 | Door: Cris Zwanenburg

Kan jouw kind niet zonder een voetbal op vakantie? Dan is onze voetbalvakantie iets voor jullie gezin! Dit jaar organiseren wij in de mei- en zomervakantie samen met Vacansoleil de voetbalvakantie in het Franse Drôme-Châteauneuf-de-Galaure.

In de zomer- en meivakantie organiseren we samen met Vacansoleil voor de eerste keer een achtdaagse voetbalvakantie in het Franse Drôme-Chateauneuf-De-Galaure. We verblijven op camping Iris Parc Le Château de Galaure een levendige, zeer groene camping met een relaxed sfeertje. Gezinnen met kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Je kan bijvoorbeeld direct naast de camping in het riviertje of verderop in het meer je vishengel uitgooien. Wil je toch iets meer relaxen? Ook dat is mogelijk in de sauna en massagecabine, terwijl op het terras of in het restaurant overheerlijke Franse gerechten worden geserveerd.

Programma
In het voorjaar van 28 april tot en met  mei 2019 en in de zomervakantie van 14 tot en met 19 juli en van 21 juli tot en met 26 juli organiseren wij 3- en 6-daagse voetbalclinics. De 3-daagse cursussen starten op zondag en woensdag. De 6-daagse cursus start op zondag. Doe je mee? Dan krijg je 3 of 6 dagen van 10.00 tot 12.00 uur training van onze professionele en gediplomeerde trainers. Je traint op de voetbalvelden, die direct naast Camping Iris Parc Le Château de Galaure liggen.

Inschrijven
Om aan de voetbalclinics deel te kunnen nemen, moet je eerst een verblijf op camping Iris Parc Le Château de Galaure boeken. Voor het boeken van je verblijf bij Vacansoleil, klik hier. Inschrijven voor de voetbalclinics doe je door een e-mail te sturen naar info@decompletetechniek.nl. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

- De naam van jullie zoon en/of dochter;
- Zijn of haar leeftijd;
- Kledingmaat (voor het tenue);
- Schoenmaat (voor de kousen);
- Startdatum
- Mobiel telefoonnummer

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok