Topspits wordt nieuwe loop- en coördinatietrainer

Topspits wordt nieuwe loop- en coördinatietrainer

Geplaatst: 14-02-2019 | Door: Cris Zwanenburg

In 2019 introduceert De Complete Techniek met Bas Buimer een nieuwe loop- en coördinatietrainer. Bas is aanvaller van 3e divisionist FC Lisse, fysiotherapeut en gediplomeerd bewegingswetenschapper. We zijn dan ook ontzettend blij dat Bas ons team komt versterken.

De afgelopen vijf jaar was onze trainer Lars van Halteren verantwoordelijk voor de loop- en coördinatietrainingen bij Alphense Boys. Aan het einde van 2018 heeft hij aangegeven graag het stokje over te willen dragen, waarop we opzoek zijn gegaan naar een trainer. In onze zoektocht zijn we bij FC Lisse spits Bas Buimer uitgekomen. Bas is in het dagelijks leven naast spits van 3e divisionist FC Lisse, fysiotherapeut en gediplomeerd bewegingswetenschapper. Met zijn kennis van het menselijk lichaam kunnen we ons geen betere loop- en coördinatietrainer wensen.

Athletic Skills Model

Het Athletic Skills Model (ASM) is een andere manier van denken over bewegen. Door te denken vanuit vaardigheden, concepten en competenties kunnen andere spelvormen, activiteiten en sporten bijdragen aan een optimale (talent)ontwikkeling voor iedereen, van elk niveau. In het nieuwe 12-wekelijkse trainingsprogramma introduceren we daarom Donorsporten en Multisporten. Hiermee verbetert niet alleen de kwaliteit van bewegen van uw kind, maar ook het atletisch vermogen, het (spel)inzicht en het gedrag in het dagelijks leven.

Gratis proeftraining

Op 16 februari organiseren we samen met Bas een gratis proeftraining voor jongens en meisjes uit het Groene Hart. Bent u benieuwd naar de nieuwe looptrainer, de loop- en coördinatietraining en het Athletic Skills Model? Neem zondag dan vooral aan kijkje en meld je via de link aan voor de gratis proeftraining.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok