Win jij nu een privé-training, tenue of training voor een team?

Win jij nu een privé-training, tenue of training voor een team?

Geplaatst: 11-10-2018 | Door: Cris Zwanenburg

In de herfstvakantie organiseren wij nieuwe voetbalvakantiedagen en je maakt nu kans op mooie prijzen! Wil jij een privé-training, tenue of zelfs een training voor een team winnen? Schrijf je dan razendsnel in voor de voetbalvakantiedagen bij ARC, Berkel, Jodan Boys en Meerburg en misschien pak jij wel een van deze mooie prijzen.

In de herfstvakantie organiseren we opnieuw onze tweedaagse voetbalvakantiedagen op vier locaties in het Groene Hart. Op 22 en 23 oktober bij SV ARC in Alphen aan den Rijn en CVV Berkel in Berkel en Rodenrijs. Op 25 en 26 oktober organiseren we het ons tweede voetbalkamp bij Jodan Boys in Gouda en Meerburg in Zoeterwoude. Meld je snel aan en maak kans op mooie prijzen.

De voetbalprijzen
Wil jij een privé-training, tenue of zelfs een training voor een team winnen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwe voetbalvakantiedagen in de herfstvakantie. Op welke prijs je kans maakt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen bij jouw op de locatie. Onder de 25 aanmeldingen wordt geen prijs verloot.

 

Prijs

Opmerkingen

Minimaal 25 deelnemers

Tenue

Shirt, broekje en sokken

Minimaal 50 deelnemers

Training voor een team

 

Minimaal 75 deelnemers

Privé training

 

 

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok