Allerlaatste kans op inschrijving voor de vernieuwde cursussen!

Allerlaatste kans op inschrijving voor de vernieuwde cursussen!

Geplaatst: 20-09-2018 | Door: Cris Zwanenburg

Creativiteit, uitdaging en succesbeleving vormen de basis van onze aanpak! Leren geloven in je eigen kunnen staat bij ons centraal! Over 24 uur gaat de vernieuwde cursus van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bij CVV Jodan Boys in Gouda van start.

Nieuw is de oefenstof binnen de verschillende cursussen. De allerbeste spelers van het afgelopen WK en uit de Champions League vormen de basis van splinternieuwe en supergave trainingsvormen. Durf jij de uitdaging aan om de trucs en bewegingen te leren van nieuwe toppers als Mbappé, Salah en Modric?

De coaching is gericht op het positief stimuleren en het durven toepassen van de geleerde vaardigheden! De gediplomeerde trainers zorgen voor een veilige leeromgeving en helpen zelfvertrouwen, zelfstandigheid en samenwerken te verbeteren!

Wat leer jij in de trainingen?
In de 12-weekse techniekcursus werken we aan jouw voetbaldroom. We doen dit door aan jouw zelfvertrouwen te werken. Leren geloven in je eigen kunnen staat bij ons centraal! Een speler die in zichzelf gelooft blijft namelijk rustiger aan de bal, maakt betere keuzes in balbezit en verliest dus minder vaak de bal. We horen je al denken, maar hoe doen jullie dat?

‘’Leren geloven in je eigen kunnen staat bij ons centraal!’’

In de trainingen focussen we ons in de eerste plaats op het verbeteren van de basisvaardigheden van de speler/speelster. Passen, schieten, dribbelen en aannemen zijn de basisvaardigheden en moeten niet uit het oog worden verloren. Tegelijkertijd richten we ons op het verbeteren van de individuele vaardigheid. Succesbeleving is hierin cruciaal omdat succes leidt tot zelfvertrouwen. We doen dit door iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen. Samen met jouw trainingsgroep helpen we je betere keuzes in het samenspel te maken.

Drie keer meetrainen voor €29
De afgelopen jaren hebben we veel vragen gekregen of trainen bij ons nou echt zo anders is dan op de club. Nu is de proeftraining vorige week al geweest, maar alsnog kun je steeds een kijkje achter de schermen nemen. Voor €29 doe je nu mee aan de eerste drie trainingen van de cursus. Je kunt zo kennis maken met jouw trainingsgroep, trainer en de trainingswijze van De Complete Techniek. Durf jij de uitdaging aan en neem je een kijkje achter de schermen?

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok