Trainen om jouw voetbalplafond te bereiken? Doen jullie mee aan de proeftraining?

Trainen om jouw voetbalplafond te bereiken? Doen jullie mee aan de proeftraining?

Geplaatst: 06-09-2018 | Door: Cris Zwanenburg

Trainen onder leiding van gediplomeerde trainers die je echt iets kunnen leren, op een hoge intensiteit en met je eigen team? Ben jij benieuwd hoe wij werken en of het echt zoveel van jouw vereniging verschilt? Schrijf je dan nu in! In september organiseren wij drie gratis proeftrainingen.

In september organiseert De Complete Techniek drie gratis en volledig vernieuwde proeftrainingen in het Groene Hart. We doen dit samen met de verenigingen, waar we intensief mee samenwerken. Op de vrijdag is het voor iedereen mogelijk om bij Jodan Boys en Meerburg aan te sluiten. Op zondag 16 september wordt de proeftraining bij Alphense Boys georganiseerd.

Vernieuwde proeftrainingen
Een nieuw programma, langer trainen en nog meer tips! We hebben de proeftraining nu nog verder vernieuwd. Net als de laatste keer duurt de proeftraining maar liefst twee uur en sta jij centraal. Door de dynamische oefeningen, de hoge intensiteit en de ervaring van de trainers rijken we zoveel mogelijk handvatten aan om je te helpen jouw voetbalplafond te bereiken.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok