Doe jij extra voordelig mee aan de nieuwe cursussen?

Doe jij extra voordelig mee aan de nieuwe cursussen?

Geplaatst: 16-06-2018 | Door: Cris Zwanenburg

Over een kleine maand zit het schooljaar er weer op. Even lekker er op uit in Nederland of het buitenland om weer op te laden voor een nieuw jaar. Misschien ga je zelfs wel samen met ons op voetbalvakantie naar Duitsland of Kroatië. Om het nieuwe voetbalseizoen alvast goed af te trappen, maak je nu kans op extra kortingen. Maak jij gebruik van de tijdelijke vroegboekkorting of teamkortingsactie?

Om het nieuwe seizoen nu al goed te beginnen, kun je nu gebruik maken van twee kortingen. Train jij vanaf september extra voordelig onder leiding van een gediplomeerde trainer van De Complete Techniek, op een hoge intensiteit en in uitdagende oefeningen die jouw helpen je persoonlijke voetbalplafond te bereiken?

Vroegboekkorting
De data voor de nieuwe cursussen zijn bekend! Zoals jullie van ons gewend zijn, hanteren wij ook deze keer weer de vroegboekkorting. Schrijf jij je zoon en/of dochter nu in voor 15 juli dan profiteer je van een extra korting van €10 op de techniekcursus of het meisjesvoetbal. Let wel op: de vroegboekkorting geldt alleen voor de techniekcursus of het meisjesvoetbal!

Teamkortingsactie
Vindt jullie zoon of dochter het ook zo spannend om alleen aan de techniekcursus of het meisjesvoetbal deel te nemen? Let dan goed op! Wij introduceren nu voor de tweede keer ooit de teamkortingsactie. Schrijf jij je met minimaal 6 teamgenoten voor 1 september in via leonie@decompletetechniek.nl voor de techniekcursus of het meisjesvoetbal, dan profiteer je nu nog van €5 korting per speler!

Pak jij nu €15 extra korting op het meisjesvoetbal, de 12-wekelijkse techniekcursus of de nieuwe 10-wekelijkse techniekcursus bij Meerburg? Schrijf je dan snel in en stuur een mailtje naar leonie@decompletetechniek.nl met de namen van je teamgenoten en pak de laatste €5 korting.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok