Maak vandaag nog kans op mooie prijzen!

Maak vandaag nog kans op mooie prijzen!

Geplaatst: 24-04-2018 | Door: Cris Zwanenburg

De voetbalvakantiedagen in de meivakantie staan op het programma en je maakt nu kans op verschillende leuke voetbalprijzen. Meldt uw kind(eren) nu aan op een van onze vier locaties naar keuze en maak kans op één van onze drie mooie prijzen!

Na succesvolle edities in de mei- en herfstvakantie van 2017 pakt De Complete Techniek door. In de meivakantie organiseren wij opnieuw onze tweedaagse voetbalvakantiedagen op vier locaties in het Groene Hart. Zij vinden op 30 april en 1 mei bij SV ARC, op 3 en 4 mei bij RKVV Meerburg & SV Nieuwkoop en op 6 en 7 mei bij CVV Berkel plaats. Meld je nu aan en maak op iedere locatie kans op mooie voetbalprijzen.

De voetbalprijzen

Dit jaar verloten we een tenue, training voor een team en een privé training waarin specifiek op jouw wensen en behoeftes wordt getraind. Op welke prijs je kans maakt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen bij jouw op de locatie. Onder de 25 aanmeldingen wordt geen prijs verloot.

 

Prijs

Opmerkingen

Minimaal 25 deelnemers

Tenue

Shirt, broek en sokken

Minimaal 50 deelnemers

Training voor een team

 

Minimaal 75 deelnemers

Privé training

 

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok