De Complete Techniek organiseert voetbaldagen in binnen- en buitenland

De Complete Techniek organiseert voetbaldagen in binnen- en buitenland

Geplaatst: 05-04-2018 | Door: De complete Techniek

Eind april begint voor veel kinderen in de regio de meivakantie. Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek haakt hier op in door in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden en Lansingerland voetbaldagen aan te bieden. Er is echter ook de mogelijkheid om een voetbalvakantie in Kroatië te beleven.

Tijdens de voetbaldagen in de regio staat plezier voorop, maar dat neemt niet weg dat de kinderen een grote stap maken in hun voetbalontwikkeling. Het programma, dat gedurende twee dagen van 9.30 tot 15.30 uur wordt gehanteerd, bestaat onder meer uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen, een voetbalcircuit, afgewisseld met leuke spelvormen. Natuurlijk wordt het programma afgesloten met een toernooi.

De voetbaldagen zijn uitstekend geschikt voor veldspelers en keepers, zowel jongens als meisjes, in de leeftijdsgroep van 6 tot 16 jaar. “Het maakt niet uit bij welke vereniging de kinderen spelen. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom”, stelt Dennis van den IJssel, eigenaar/oprichter van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.

De vakantiedagen worden op verschillende dagen en locaties georganiseerd. Op 30 april en 1 mei bij SV ARC in Alphen aan den Rijn, op 3 en 4 mei zowel bij RKVV Meerburg (Zoeterwoude) als SV Nieuwkoop. Op 7 en 8 mei zijn er dan nog twee voetbaldagen bij CVV Berkel in Berkel en Rodenrijs. De kosten voor deze twee fantastische voetbaldagen bedragen € 69,- per persoon. Daarvoor krijg je in totaal 12 uur voetbal en op beide dagen een lunch.

Inschrijven voor de voetbaldagen kan tot 24 uur voor aanvang via www.decompletetechniek.nl.

Voetbalvakantie in Kroatië
In samenwerking met Videotrips organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek een voetbalvakantie in Umag in Kroatië voor het hele gezin. Terwijl de ouders in alle rust genieten bij het zwembad, hebben de kinderen zes dagen lang twee uur voetbaltraining, dagelijks van 10 tot 12 uur. In de middag kun je er dan met hele gezin op uit trekken.

De voetbalclinic in Umag is geschikt voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Tot de trainingsonderwerpen behoren baas over de bal (beter en sneller leren passen, aannemen en schieten met links en rechts), baas over de tegenstander (passeren, van richting veranderen en wegdraaien van een tegenstander) en de soms onnavolgbare bewegingen van toppers als Messi en Ronaldo onder de knie krijgen. En dat alles in een fraai wedstrijdtenue van Quick. Aan het eind van de vakantie krijgen alle deelnemers een mooi certificaat.

De voetbalvakantie voor het hele gezin wordt zowel in de meivakantie als de zomervakantie georganiseerd. Aankomstdata in de meivakantie zijn 28 april en 5 mei. In de zomervakantie kun je in Umag arriveren op 7 juli en 18 augustus. De vakantie bestaat uit zeven overnachtingen in een hotel of appartement, zeven keer ontbijt- en dinerbuffet, gratis gebruik van buitenzwembad, gratis wifi en een parkeerplaats (op basis van beschikbaarheid). De kosten per arrangement bedragen € 199,-, voor deelname aan de voetbalclinic komt er nog € 99,- per deelnemer bij. Voor meer informatie en boekingen: www.videotrips.nl.

Over Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek richt zich in het kader van voetbalontwikkeling op het aanbieden van extra activiteiten voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot 16 jaar. Bij Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek ligt het accent op het opleiden van jeugdspelers. Daarnaast ondersteunt Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek voetbalclubs in de breedste zin van het woord: zowel op het veld als ook aan de bestuurstafel. Denk aan coachen en opleiden van jeugdtrainers, een trainingsplan, het organiseren van trainersavonden, coördineren en het verzorgen van trainingen. Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek detacheert ook jeugdtrainers.

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek werkt langdurig en structureel samen met FC Oudewater (voorheen Unio), VV Bodegraven, VV Stolwijk, CVV Jodan Boys (Gouda), VV Zwammerdam, RKVV Meerburg (Zoeterwoude), Rohda ’76 (Bodegraven), VV VEP (Woerden), Alphense Boys, SV ARC (Alphen aan den Rijn), CVV Berkel (Berkel en Rodenrijs), SV Nieuwkoop, GC & FC Olympia (Gouda) en SC Willingen (Willingen, Duitsland).

Persbericht: Alphens.nl

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok