8 dagen Voetbalvakantie in Umag, Kroatië

8 dagen Voetbalvakantie in Umag, Kroatië

Geplaatst: 27-03-2018 | Door: Marcel van Oosterom

In de mei- en zomervakantie organiseren De Complete Techniek en Videotrips een voetbalvakantie in Kroatië voor het hele gezin. Ja, je leest het goed. Voetbal én vakantie in Kroatië. Je voetballers beleven de beste vakantie ooit, terwijl jij bij het zwembad in alle rust geniet van je koffie. En 's middags gaan jullie er met z'n allen op uit, bijvoorbeeld naar Umag.

In Istrië net over de grens met Slovenië vind je Umag. Umag is een ideale vakantiebestemming voor families en voor sportieve reizigers. Umag ligt aan de Adriatische zee en heeft prachtige kiezel en geplaveide stranden. Geniet van de vele sport- en watersportmogelijkhededen. Voetballen doen we op één van de voetbalvelden die bij de resorts zijn gelegen.

Inbegrepen

In de prijs zijn zeven overnachtigingen in de appartementen Sol Stella, appartementen Polynesia of hotel Sol Garden Istra opgenomen. Zowel het ontbijt als het avondeten wordt op alle aanwezige dagen voor u georganiseerd. Tot slot kunnen u en uw kinderen gebruik maken van de gratis wifi, het buitenzwembad en zijn (o.b.v. beschikbaarheid) parkeerplaatsen beschikbaar.

Voetbalclinic

De kinderen die deelnemen aan de voetbalclinic, krijgen op de eerste trainingsdag (zondag) een compleet voetbaltenue van het merk Quick (ter waarde van ca. €50,00). Ze krijgen 6 dagen training van professionele en gediplomeerde trainers van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek. Er wordt getraind op een echt voetbalveld, dus je kunt je voetbalschoenen en scheenbeschermers meenemen. De clinic is geschikt voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Vanuit een veilige en sportieve omgeving zorgen wij ervoor, dat jij met heel veel plezier het beste uit jezelf kan halen! Wij vervullen enerzijds de wens van de enthousiaste voetballer die beter wil worden en anderzijds die van de ouder(s) die een veilige, sportieve en vooral leuke activiteit zoeken voor hun kind.

Inbegrepen:

  • - 6 dagen voetbaltraining van 10 – 12 uur (2 uur per dag)
  • - Wedstrijdtenue van Quick (voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalkousen)
  • - Certificaat

 

Voor meer informatie klik hier.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok