Trainen met bondscoach Arjan van der Laan

Trainen met bondscoach Arjan van der Laan

Geplaatst: 01-03-2018 | Door: Lars van Halteren

Trainen onder leiding van een bondscoach bij De Complete Techniek. Voor veel kinderen is het een droom. In 2018 is het op twee van onze cursuslocaties mogelijk om onder begeleiding van bondcoach Arjan van der Laan te trainen en de volgende stap in je ontwikkeling te zetten.

De nieuwe cursussen van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek gaan op 9 en 11 maart van start. Verdeeld over vier locaties gaan op dit moment 160 jongens en meisjes aan de slag om het beste uit zichzelf te halen en om een betere voetballer te worden. Op twee van deze locaties is het mogelijk om onder begeleiding van de voormalig bondscoach te trainen.

Meisjesvoetbal
Op vrijdag 9 maart start Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek met meisjesvoetbal. De trainingen vinden plaats onder leiding van voormalig bondcoach van de Oranjevrouwen, Arjan van der Laan. Met een volledig nieuwe opzet van 10-trainingen, een mystery guest en nog veel meer leuke verassingen, belooft dit een unieke ervaring te gaan worden.

Techniekcursus
In maart 2018 wordt de techniekcursus bij CVV Jodan Boys, RKVV Meerburg en Alphense Boys georganiseerd. Op de locatie Alphense Boys is het voor deelnemende kinderen aan de masterclass- en expertniveaus mogelijk om onder begeleiding van Arjan te trainen.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok