Tijdelijke teamkortingsactie, pakt jouw team deze kans?

Tijdelijke teamkortingsactie, pakt jouw team deze kans?

Geplaatst: | Door: Lars van Halteren

Vindt uw zoon of dochter het misschien toch een beetje spannend om alleen aan de techniekcursus of het meisjesvoetbal deel te nemen? Geen zorgen, in 2018 introduceert De Complete Techniek voor de eerste keer teamkorting. Schrijft u uw zoon of dochter samen met 6 teamgenoten voor 1 maart via leonie@decompletetechniek.nl in voor de techniekcursus of het meisjesvoetbal dan profiteert u nu van 5,- teamkorting per persoon.

Om het jaar goed te beginnen introduceert De Complete Techniek in 2018 de teamkorting, maar wat zijn nu precies de voordelen? Op de eerste plaats profiteer je door je gezamenlijk in te schrijven van een korting van 5,- per persoon. Je wordt daarnaast samen met je ploeggenoten in dezelfde groep ingedeeld, mits u uw kind natuurlijk samen met zijn teamgenoten voor dezelfde techniekcursus inschrijft. Veel kinderen ervaren trainen met ploeggenoten als minder spannend en ‘eng’ dan trainen met ‘vreemde’ kinderen en wat is dan fijner voor uw kind dan trainen met zijn eigen team?

Trainen in de techniekcursus

In de techniekcursus werken wij met de basis-, masterclass- en expertniveaus. Komt uw kind met zijn team voor de eerste keer dan worden zij ingedeeld in de Basis 1-cursus. In deze cursus maar ook in de vervolg cursussen werken wij met een programma bestaande uit drie blokken. In het eerste blok staat in de Basis 1-cursus het verbeteren van de basisvaardigheden centraal. Wij verstaan daaronder het verbeteren van het passen, aannemen en dribbelen. Wij gaan in dit blok ook aan de slag met het verbeteren van de technische vaardigheden van uw kind en zijn teamgenoten. Wij vinden dit een belangrijk punt omdat de vaardigheid van een speler het succes in zijn samenspel beïnvloedt. Hoe groter de technische vaardigheden van uw kind is hoe meer vertrouwen hij krijgt in eigen kunnen, waardoor hij betere keuzes in het samenspel gaat maken.

Trainen in het meisjesvoetbal

Op zondag 11 februari start Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek met meisjesvoetbal. Onder leiding van voormalig bondscoach van de Oranjevrouwen, Arjan van der Laan en in samenwerking met Europees kampioene en Ajax-speelster Stefanie van der Gragt. Met een volledig nieuwe opzet van 10-trainingen, een mystery guest en nog veel meer leuke verassingen, belooft dit een unieke ervaring te gaan worden.

De afgelopen weken hebben wij verschillende vragen van klanten ontvangen wat nou eigenlijk het verschil tussen het meisjesvoetbal en de techniekcursus is. Op de eerste plaats zijn bij meisjesvoetbal alleen meisjes toegestaan. In vergelijking met de 12 wekelijkse techniekcursus onderscheidt het meisjesvoetbal zich verder door de opzet van 10-trainingen en worden de basis-, masterclass- en expertniveaus losgelaten. In de plaats daarvan introduceren we nu een groepensysteem waarbij ieder kind op zijn eigen niveau kan trainen. We hebben daarnaast een inhoudelijk verschil in de trainingen aangebracht. In het meisjesvoetbal laten we de trainingsdimensies frontaal, zijwaarts en rugwaarts los. In plaats van deze blokken staat het eerste blok in het teken van het verbeteren van de basisvaardigheden, het tweede blok in het teken van spelen vanuit je eigen positie en het derde blok in het teken van trainen binnen een spelwijze centraal.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok