Voetbalopleidingscentrum De Complete start met meisjesvoetbal

Voetbalopleidingscentrum De Complete start met meisjesvoetbal

Geplaatst: | Door: Lars van Halteren

Op zondag 11 februari 2018 start Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek met meisjesvoetbal. Onder leiding van voormalig bondscoach van de Oranjevrouwen, Arjan van der Laan en in samenwerking met Stefanie van der Gragt. Met een volledig nieuwe opzet van 10-trainingen voor €125, een mystery guest en nog veel meer leuke verrassingen, belooft dit een unieke ervaring te gaan worden.

In vergelijking met de 12 wekelijkse techniekcursus onderscheidt het meisjesvoetbal zich op tal van gebieden van de techniekcursus. Allereerst wordt er niet meer op de basis-, masterclass- en expertniveaus gewerkt. Binnen het meisjesvoetbal werkt Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek met een groepensysteem, waardoor ieder kind op zijn eigen niveau kan trainen.

We werken in het meisjesvoetbal in blokken van drie weken. De eerste drie weken staan onder begeleiding van onze trainers in het teken van het verbeteren van de basisvaardigheden. Het passen, aannemen en dribbelen met bal staan in deze weken centraal. In het tweede blok van drie weken komt het spelen vanuit je eigen positie centraal te staan. Ben je rechtsback, wat wordt er dan van je verwacht en hoe kun jij nog beter spelen op je eigen positie? zijn vragen die wij behandelen. Het laatste blok van drie weken staat het trainen binnen een spelwijze centraal. Dat betekent dat we één training overhouden. Training 10 is een extra training onder begeleiding van een mystery guest, die ook gedurende de cursus kan worden ingelast.

In 2018 introduceert De Complete Techniek voor de eerste keer teamkorting. Meldt uw dochter met minimaal zes teamgenoten (meisjes) aan door een mailtje te sturen naar leonie@decompletetechniek.nl en ontvang €5,- teamkorting per kind op het meisjesvoetbal. Let op: deze actie loopt tot 1 maart 2018.

 

Vrijdag ARC

Tijd

 Opmerkingen

Proeftraining
meisjesvoetbal

11 februari

10.00 - 12.00

Let opDe proeftraining 
is op zondag

Training 1

9 maart

 18.00 - n.n.b*

 

Training 2

16 maart

 18.00 - n.n.b*

 

Training 3

23 maart

 18.00 - n.n.b*

 

Training 4

6 april

 18.00 - n.n.b*

 

Training 5

13 april

 18.00 - n.n.b*

 

Training 6

20 april

 18.00 - n.n.b*

 

Training 7

25 mei

 18.00 - n.n.b*

 

Training 8

1 juni

 18.00 - n.n.b*

 

Training 9

8 juni

 18.00 - n.n.b*

 

Training 10**

15 juni

 18.00 - n.n.b*

Let opMystery guest

Inhaaltraining

22 juni

 18.00 - n.n.b*

 
* Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de eindtijd bepaald. Indien de groep een grote krijgt die niet over één uur kan worden verdeeld, wordt dus een tweede uur ingelast.
** Training 10 is een extra training onder begeleiding van een mystery guest, die ook gedurende de cursus kan worden ingelast.

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok