Meivakantie 2021

Vind jij ook dat jouw kind een geweldige meivakantie verdient na deze ellendige tijd? Wij vinden van wel en daarom organiseren we dit jaar de leukste voetbaldagen van de meivakantie! Deze vakantie doen we dat in het thema ‘EURO 2021’ samen met onze clubs in het Groene Hart.

In de meivakantie organiseert De Complete Techniek zijn eigen ‘EURO 2021’ voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud en laten we hen trainen als een Europees Kampioen in eigen land. Onder andere de omschakeling van Portugal, de opbouw van Spanje en het verdedigen van de Italianen staan deze meivakantie centraal. De kinderen verdienen hun eigen EURO 2021-diploma en maken tussen de middag kennis met de verschillende keukens.

Steun je club!
In samenwerking met onze clubs organiseren we in de meivakantie voetbaldagen. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de clubs, waarmee we onze clubs een klein beetje kunnen steunen om door deze zware periode te komen!

Coronavirus
Uiteraard vinden de voetbaldagen in de meivakantie plaats met inachtneming van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Zoals het er nu uitziet, zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom op het sportcomplex tijdens de dagen. Indien het tegen die (hopelijk) wel mogelijk is om als ouder/verzorger een gedeelte van de voetbaldag bij te wonen, informeren wij jullie hierover. Op onze locaties werken we met een kiss & ride systeem in de ochtend en middag, waarbij kinderen afgezet en opgehaald kunnen worden op het parkeerterrein van de clubs.

Prijs
De kosten van de driedaagse bedragen €129,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinkbreaks en gezonde snacks.

Locatie

Dag 1

Dag 2

Dag 3

CVC Reeuwijk

3 mei

4 mei

5 mei

RKVV Meerburg

3 mei

4 mei

5 mei

SV ARC

5 mei

6 mei

7 mei

Alphense Boys

10 mei

11 mei

12 mei

 

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

Annulering
Indien de voetbaldagen in de meivakantie geen doorgang kunnen vinden, vanwege het Coronavirus ontvangt u uw betaling terug!

Inschrijven

De Complete Techniek maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok